Comunicate de Afaceri

Roata electrica pentru viteza si performanta la mers

Ti-ai dori sa ai o  bicicleta cu o roata electrica foarte draguta, astfel incat sa poti merge fara efort? Iti faci griji cu privire la cat de mult te va costa o bicicleta de inalta calitate? Uita de costurile mari pentru o bicicleta de inalta calitate, deoarece acum poti cumpara doar o roata electrica cu care iti poti converti bicicleta ta veche. 

Aceasta roata electrica indeplineste cerintele pentru conversie, realizand o bicicleta E-bike la un pret mult mai rezonabil. Daca visezi la o bicicleta electrica, acum exista o modalitate nu numai de a pastra vechea ta bicicleta traditionala, ci si de a o actualiza semnificativ. Cu acest mecanism inteligent, bicicleta ta traditionala poate fi usor convertita intr-o bicicleta performanta cu asistenta electrica si chiar conectata la smartphone-ul tau.

Un exemplu de proliferare a bicicletelor electrice este piata franceza pentru aceste biciclete, care a crescut cu 90% in 2017. In Europa, bicicletele electrice reprezinta in prezent 40% din vanzarile totale ale tuturor tipurilor de biciclete. De peste un an, numarul producatorilor de biciclete a crescut pentru a satisface toate nevoile. Chiar si producatorii traditionali de scutere, motociclete sau masini (Peugeot, BMW, General Motors sau Lamborghini) si producatorii de echipamente precum Michelin au inceput sa isi fabrice propriile modele de biciclete electrice si dispozitive inalt tehnologice de transformare a vechilor biciclete.

Kituri de conversie roata electrica biciclete

Iti poti transforma vechea bicicleta fara efort intr-o adevarata bicicleta electrica. O astfel de bicicleta electrica convertita va putea atinge viteze de 25 km / h chiar si cu cele mai simple setari. Sunt disponibile kituri de conversie care pot atinge viteze chiar si de pana la 80 km / h. Inainte de a le comanda, are sens sa fii atent la legislatie, si de asemenea, sa te asiguri in caz de accident sau cadere. Cea mai simpla operatiune pentru a transforma o bicicleta traditionala in una electrica, este inlocuirea uneia dintre roti cu o roata noua dotata cu motor si baterie. Oricine poate efectua aceasta operatiune, deoarece nu necesita abilitati speciale si dureaza doar cateva minute.

Roata electrica Rool'in

Roata electrica Rool'in este una dintre pionierii acestui concept. Roata electrica vine de asemenea, in toate dimensiunile, pentru a se potrivi tuturor tipurilor de biciclete. Rotile electrice sunt proiectate pentru sarcini de pana la 120 kg. Bateria inclusa se reincarca in 4 ore la o priza electrica standard de 240 W si furnizeaza energie pentru 48 de km. Viteza maxima pe care o poti atinge cu roata electrica este de 30 km/h. Roata este, de asemenea, conectata prin Bluetooth la un smartphone pentru a urmari viteza si kilometrajul. Dispozitivul electric este echipat si cu o frana cu disc. 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare