Comunicate de Afaceri

Rolul etichetelor sigiliu

Etichetele sigiliu sunt acele etichete care pot fi utilizate in scopul de a proteja produse si obiecte specifice.

De exemplu, aceste etichete se pot utiliza in aplicatii unde rolul lor este sa ofere protectie produselor originale, astfel incat acestea sa poata sa fie deosebite de falsuri. In acest mod se evita fraudele, mai ales ca acest tip de eticheta nu poate sa fie nici dezlipita, nici reutilizata. In ceea ce priveste modul in care ele sunt lipite, exista un adeziv a carui aderenta este mai mare decat rezistenta la rupere a foliei, fapt care nu permite dezlipirea foliei de pe suprafata pe care a fost aplicata, fara sa se autodistruga. Asta inseamna ca, la final, eticheta adeziva sigiliu se rupe in bucati extrem de mici. De aceea nu mai poate sa fie refolosita pentru a fi lipita pe un alt produs.

Etichetele sigiliu pot fi folosite si la imprimante si la copiatoare. Sunt foarte rezistente la substante solubile, daca se varsa apa pe ele sau unele substante uleioase, aceste etichete nu se strica, pentru ca sunt concepute special pentru a avea durabilitate si o rezistenta mare.

De exemplu, astfel de etichete sigiliu pot fi folosite si pentru a sigila un pachet pe care urmeaza sa il livrezi, iar eticheta ii garanteaza celui care primeste pachetul faptul ca nimeni nu a deschis coletul respectiv.

Etichetele sigiliu se vireaza in rola

Etichetele sigiliu se transmit la rola, este modalitatea in care sunt puse pe piata de catre companiile producatoare. Rolele sunt de marimi diferite, pentru ca nu toate etichetele sunt la fel. Unle au o latime mai mare, altele sunt mai inguste. Diametrul etichetelor sigiliu este unul variabil.


Etichetele sigiliu pot fi facute si la comanda. Una dintre companiile de top care produce etichete sigiliu, dar si alte tipuri de etichete, precum etichetele magnetice, etichetele reflectorizante, etichetele fotoluminiscente sau etichetele volumetrice este Dass Center.
De la Dass Center, etichetele sigiliu pot fi usor achizitionate, in urma unor comenzi facute online.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Comentarii

Cauta

Categorii populare