Comunicate de Afaceri

Saltele Memory Foam reduse cu 36% doar la BellaNotte

De ce recomanda specialistii saltelele Memory Foam?

Toti specialistii recomanda saltelele memory foam, datorita faptului ca ofera foarte multe beneficii. Saltelele memory foam sunt construite din spuma cu memorie, iar aceasta spuma le ofera avantajul important de a lua forma corpului tau care reduce punctele de presiune si aduc un confort ridicat tuturor zonelor intr-o egala masura. Acest fapt ajuta la mentinerea formei naturale si, bineinteles, acest lucru ajuta foarte mult la circulatia buna a sangelui in corp. De asemenea, datorita celulelor din componenta lor, saltelele Memory Foam ajuta la reglarea temperaturii optime si lasa si aerul sa circule foarte bine, fapt care conduce la eliminarea si evaporarea umiditatii pe care corpul tau o produce. Astfel, sigur nu te vei trezi transpirat si nici macar cu o stare accentuata de disconfort.

Spuma cu memorie pe care saltelele Memory Foam o contin este termoadaptabila si termosensibila. Ce inseamna mai exact asta? Inseamna ca atunci cand corpul tau emana caldura, spuma cu memorie reactioneaza, in sensul ca se inmoaie si se adapteaza extraordinar la forma corpului, lasandu-se mai mult in partile in care corpul este mai greu si totodata umpland zonele care raman intre suprafata saltelei si a corpului tau. Adaptabilitatea este principalul avantaj al spumei din care este construita orice saltea Memory Foam.
Calitatile hipoalergice nu trebuie nici ele neglijate, pentru ca reprezinta un alt mare avantaj pe care saltelele memory foam de la BellaNotte il ofera clientilor sai in acest link: http://www.bellanotte.ro/saltele/saltele-memory-foam . Pe langa asta, ofera un confort sporit si un plus de siguranta pentru sanatatea ta. Pentru ca nu sunt compuse din materiale naturale, saltelele Memory Foam de la BellaNotte nu favorizeaza dezvoltarea alergenilor care se inmultesc foarte usor datorita transpiratiei pe care corpul tau o elimina in timpul somnului.

O alta caracteristica o reprezinta capacitatea saltelelor Memory Foam de a absorbii foarte bine presiunea exercitata de corpul tau, iar acest lucru duce la o independenta totala. Astfel, daca doua persoane dorm pe salteaua Memory Foam, miscarile unuia dintre ei nu va fi perceputa de cealalta.
Cu cat densitatea spumei cu memorie este mai mare, cu atat salteaua Memory Foam este mai confortabila si se adapteaza mai bine la forma corpului tau.
Saltea Memory Foam Verona redusa cu 36% la BellaNotte

Daca vrei sa-ti cumperi o saltea Memory Foam, poti intra pe site-ul producatorului de saltele de pat BellaNotte (www.bellanotte.ro), iar acolo vei gasi o gama larga de produse la reducere. BellaNotte este producator de saltele de pat de peste 10 ani si are o uriasa experienta in producerea acestora. Daca ai nevoie de informatii suplimentare, poti apela cu incredere serviciul de consultanta specializata de la BellaNotte, la unul dintre numerele de telefon: 0740.043.744 / 0743.235.677.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: flp

Comentarii

Cauta

Categorii populare