Comunicate de Afaceri

Servicii de personalizare - de ce avem nevoie de ele?

Pixurile imprimate cu logo personalizat sunt unul dintre cele mai populare produse promoționale folosite pentru a comercializa un brand. Pixurile promoționale sunt funcționale împreună cu pungi și articole portabile personalizate precum șepci, cămăși și jachete. Aproape în fiecare zi toată lumea poartă un stilou, deci este întotdeauna bine să ai un stilou nou.

Când luați în considerare opțiunile de marketing și branding, asigurați-vă că nu omiteți pixuri personalizate. Acestea vor fi doar un fragment din costurile dvs. de publicitate și vor aduce mult mai mult decât merită. Te îndoiești? Ei bine, continuați să citiți și veți începe să vedeți beneficiile stilourilor promoționale și de ce sunt cel mai bine vândut produs promoțional de până acum.

Ei bine, iată trei motive bune, pentru început!

Oamenilor le place marketingul fizic - în această era digitală a noastră, reclamele ne țipă oriunde ne uităm. Dacă sunteți pe Facebook, videoclipurile dvs. vor fi întrerupte de reclame și, între postările prietenilor dvs., veți vedea reclame pentru tot felul de companii. Când navigați pe internet, anunțurile apar din toate părțile. Pe de altă parte, când mergeți pe străzile orașului, panourile publicitare și pliantele sunt peste tot. Când deschideți orice revista sau ziar, veți observă că există aproape mai multe reclame decât conținut. Așadar, oamenii se satură să vadă și să audă reclame.

Atunci produsele promoționale sunt grozave. Nu toată lumea da cadouri stilourilor clienților, clienților sau partenerilor lor, așa că vei ajunge să fii puțin diferit. În loc să deranjeze simțurile care sunt deja copleșite, puteți lua un drum diferit și le puteți oferi un anunț pe care îl pot folosi de fapt în viața de zi cu zi.

Beneficii de marca - produsele promoționale vor spori recunoașterea mărcii. De asemenea, persoanele care primesc produse promoționale de la dvs. își vor aminti marca până la doi ani. Mai mult, atunci când au nevoie de ceva de la nișă dvs., datorită acelui produs promoțional, afacerea dvs. va fi prima pe care o verifică.

Rentabilitate uimitoare a investiției - ciclul de viață al unui stilou de marca este de câteva luni. Asta înseamnă că publicul pe care l-ați vizat va va vedea mesajul publicitar în fiecare zi, de luni de zile.

Pixurile promoționale sunt cel mai bine vândut produs promoțional - Dar de ce?

Sigur, produsele promoționale sunt populare și au un potențial mare atunci când vine vorba de branding și marketing, dar de ce ați alege stilouri personalizate ? Răspunsul este simplu - deoarece acestea sunt produsul promoțional numărul unu la nivel mondial și marketingul cu pixuri de marca reprezintă un mod unic de a  crește gradul de conștientizare a mărcii  și de a crea un produs care să reflecte cu adevărat despre ce este afacerea ta.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare