Comunicate de Afaceri

Sezonul acesta se poarte noile pilote din lana damasc!

Seturile de pilote din lana damasc sunt potrivite pentru temperaturile de afara

Dupa cum se observa, aceste pilote din lana damasc sunt tot mai eficiente, mai ales ca ne aflam in luna martie iar temperaturile sunt tot mai mici. Chiar daca in calendar a venit oficial primavara, situatia de afara ne indica faptul ca mai dureaza cateva zile pana se va incalzi.

Prilej pentru a te bucura in continuare de aceste pilote din lana damasc care mentin caldura si confortul pe tot parcursul noptii. Fiind confectionate din 100% lana, ai garantia ca nici macar un grad nu vei pierde in timpul noptii. Astfel, daca esti o persoana friguroasa, o pilota din lana este mai mult decat perfecta pentru tine. Acestea sunt confectionate la Pucioasa la una dintre cele mai respectate fabrici de textile din Roamania. Asa ca daca iti doresti o pilota pentru iarna care iti garanteaza calitate si pret potrivit, intra pe site-ul www.patone.ro si beneficiezi si de voucher cadou!
pilote lana damasc
Ba mai mult, doar luna aceasta ai transport gratuit la orice comanda data pana la sfarsitul lunii. Ofertele si promotiile sunt actualizate in fiecare luna si sunt gandite special pentru a-ti oferi un raport calitate-pret avantajos.

Iata care sunt recomandarile noastre pentru tine

Seturile de pilote din lana damasc sunt lavabile si se pot baga cu usurinta la masina de spalat fara ca lana sa se stranga. Acestea sunt confectionate cu grija si atentie de catre specialistii nostri si ai garantia unor produse calitative la preturi avantajoase.

Daca se intampla sa ai parte de accidente neplacute si apar pete, recomandarea noastra este sa eviti folosire clorului pentru a le scoate. Acesta este daunator pentru tesatura si poate afecta serios materialul. In plus, avand in vedere ca aceste pilote sunt disponibile in peste 15 culori, daca veu folosi clorul s-ar putea sa afecteze calitatea culorii.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare