Comunicate de Afaceri

Sfaturi pentru alegerea pantofilor de dama potriviti oricand

Să recunoaștem: femeile au o relație specială cu pantofii și gențile lor. Sunt accesorii pe care le vom purta de când suntem tinere și până la bătrânețe. Pantofii și gențile pot face multe pentru ținutele noastre și chiar pot afecta modul în care ne simțim în legătură cu noi înșine.

 

Nimic nu se poate compara cu o pereche de pantofi de damă incredibili sau cu o geantă nouă și superbă. Dar nu toate suntem stiliști profesioniști, iar alegerea pantofilor potriviți pentru a se potrivi cu garderoba ta poate fi o sarcină dificilă, în funcție de ocazie. Din acest motiv, am creat un ghid pentru tine, pentru ca tu să arăți întotdeauna cât mai bine!

Asortarea culorii pantofilor cu geanta și/sau cureaua

Asortarea culorii pantofilor cu geanta și/sau cureaua este una dintre cele mai vechi reguli din modă - și exact asta este: de modă veche! Ar trebui să repeți o culoare doar de două ori în ținuta ta pentru ca aceasta să fie coerentă și să arate bine. Dacă ai o ținută cu mai multe culori, poți asorta pantofi de damă doar la una dintre aceste culori. Dacă trebuie să adaugi un accesoriu pentru ca acest lucru să se întâmple, dă-i drumul, dar asortează-ți pantofii doar la un singur lucru: fie la ținuta ta, fie la curea, fie la bijuterii, fie la geantă, dar nu la toate!’

Descoperiti gama de pantofi dama https://www.emag.ro/pantofi-dama/c

Scopul tău cu alegerea pantofilor este să îți completezi ținuta

Scopul pantofilor pe care îi alegi este să îți completezi ținuta, nu să concurezi cu ea. Dacă ai o piesă principală foarte stridentă, cum ar fi un top, vei dori să lași acei pantofi de damă stiletto cu paiete în dulap și să alegi ceva mai discret.

Cu toate acestea, dacă ținuta ta este simplă sau monotonă, este o ocazie excelentă pentru a scoate în evidență o pereche de pantofi de damă strălucitori care să adauge un pic de dinamism look-ului tău.

 

Cheia aici este echilibrul. Vrei să eviți ca un singur element să iasă în evidență în ținuta ta; de asemenea, vrei să eviți ca fiecare element să iasă în evidență sau să ai un look monoton și plictisitor. Dacă ținuta ta este de o singură culoare, încearcă să eviți să porți pantofi casual de damă de aceeași culoare, ci mai degrabă alege ceva mai complementar.

Tipul de corp contează atunci când alegi pantofii potriviți

Tipul tău de corp contează atunci când alegi pantofii potriviți. De exemplu, nu alege cizme care se termină în partea cea mai largă a gambei: cizmele înalte ar trebui să se termine deasupra gambei, acolo unde piciorul începe să se îngusteze sub genunchi. Atunci când porți pantofi plați, evită să îi porți cu blugi skinny sau poți părea supraîncărcată (acest stil funcționează doar pentru persoanele foarte slabe).

 

Dacă ai picioare mari, evită pantofii cu vârf ascuțit care îți pot face picioarele să pară și mai lungi. Iar când vine vorba de tocuri, femeile mici ar trebui să evite să poarte tocuri cu o înălțime mai mare de 10 cm, deoarece acestea fac de fapt ca picioarele să pară mai mari.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Comentarii

Cauta

Categorii populare