Comunicate de Afaceri

Sincronicităţile apar peste tot? Unele cărţi de numerologie le-ar putea descifra!

Cele mai importante cărţi din artele divinatorii sunt volumele de cărţi de numerologie, care sunt menite să le aducă cititorilor răspunsuri la întrebările pe care le au referitoare la numerele din viaţa lor. Sunt oameni care se întreabă de ce s-au născut pe o anumită dată (spre exemplu: 07.07, 11.11, 03.03), de ce se repetă unele date în viaţa lor (spre exemplu: data naşterii primului copil coincide cu data morţii unui părinte) sau de ce le apar anumite sincronicităţi ale numerelor în permanenţă pe ceas sau pe bonurile de la magazin (17:17, 1234, 22:22, 13:13), etc. Răspunsurile tuturor acestor întrebări pot fi găsite cu ușurință în cărțile care au ca subiect numerologia.

Ce este numerologia?

Numerologia este o credinţă în relaţia divină şi mistică între un număr sau mai multe eveimente care coincid. Numerologia este asociată paranormalului, alături de astrologie şi alte arte divinatorii. Numerologia este explicată în cărţi de specialitate, unde practica este abordată în mod general sau particular. Fiind o ştiinţă mai abstractă și mai sentenţioasă, informaţiile sunt mai directe şi mai clare.

Ce este numărul ereditar?

Numărul ereditar indică zestrea genetică şi moştenirea de la familia al cărui nume îl poartă persoanele interesate de numerologie. Numărul ereditar se obţine din cifrarea numărului de familie şi are rolul de a comunica valorile, slăbiciunile şi situaţiile preluate de acasă sau din familia de căsătorie.

Ce este numărul destinului şi cum se calculează?

Numărul destinului este explicat pe larg în cărţile de numerologie şi reprezintă esenţa simbolică a datei naşterii unei persoane. Numărul destinului nu numai ca dezvăluie personalitatea indivizilor şi însuşirile lor, ci şi modul în care vor evolua toată viaţa.

Numărul destinului este suma redusă a tuturor cifrelor care alcătuiesc data naşterii. Un exemplu concret este data naşterii 13.08.1960: se adună 13+8+1960 şi se obţine suma 1981; se adună 1+9+8+1 și se obține 19; se continuă cu 1+9 și se obține 10; în final se adună 1+0, deci cifra destinului este 1. Din cărţile de numerologie, persoanele interesate pot afla ce reprezintă fiecare cifră în parte şi cum le influenţează viaţa.

Ce sunt sincronicităţile şi de ce apar?

Sincronicităţile mai sunt numite şi cifre angelice, cifrele îngerilor, care nu sunt accesibile oricui şi nici nu se arată oricui. Practic, sincronicităţile apar pe ceas de tipul orelor 03:03, 11:11, 3:33, 1:11, 12:12 şi fiecare are o semnificație a lui. Sincronicităţile reprezintă modul universului de a vorbi şi a trimite mesaje oamenilor, de a le arăta ca nu există coincidenţe şi de multe ori sunt semne care prevestesc anumite evenimente, bune sau rele.

Sincronicităţile numerice apar sub diferite combinaţii, iar numerele repetitive pe care oamenii le văd peste tot în jurul lor au semnificaţii diferite. Persoanele cu talente spirituale spun ca astfel de repetiţii numerologice au o anumită semnificaţie asupra ariilor din viaţa lor şi ca nu trebuie trecute cu vederea sau privite cu amuzament.

Din cărţile de numerologie persoanele interesate de acest domeniu pot afla tot ce au nevoie să ştie despre numere, combinaţii de numere şi importanţa lor în anumite momente din viaţă.

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare