Comunicate de Afaceri

Soba pe gaz si plita pentru sezonul de iarna

Iata cateva sugestii de la market365.ro

- Plita din fonta pentru Soba 61x53 cm, 3 ochiuri = 189 lei

Aceasta est o plita de marime mai mica, cu dimensiunile de 61 x 53 cm. Prezinta 3 ochiuri - doua identice si un ochi mai mare. Ochiurile acestea se pot regla cu ajutorul unor discuri. Ochiul mare are 2 discuri pentru reglare diametru, iar cele doua ochiuri mici au fiecare cate doua discuri si elementul central. Elementele centrale ale ochiurilor au o forma ergonomica ce permite ridicarea si asezarea lor cu usurinta.

Pliata este fabricata din fonta de calitate de top, extrem de rezistenta la temperaturi inalte, cu o suprafata neteda, argintie si durabila.

- Plita din fonta pentru Soba 72x64 cm, 3 ochiuri = 289 lei

Aceasta plita este perfecta daca aveti un spatiu mai generos. Spre deosebire de cea amintita anterior care are 61x 53 cm, aceasta plita mai mare are 72 x 64 cm. Numarul de ochiuri este identic, ca si celelalte caracteristici.

Aceste plite sunt excelente pentru decoruri rustice. In plus, ofera un randament foarte bun de incalzire si pot fi utilizare inclusiv pentru a pregati diverse meniuri (inclusiv turte pe plita).

- Soba gaz GPL si electrica Hausberg, 4200 W,3 trepte putere = 419 lei

Daca in iarna aceasta doriti sa faceti trecerea la o soba pe gaz GLP, puteti alege soba d ela Hausberg, cu 3 trepte de putere si 4200W. Randamentul foarte bun la incalzire este una din cele mai importante caracteristici ale acestei sobe.

La acestea se adauga designul ingriit, capacitate de manevrare facila pe rotile din fata, sistemul de siguranta. Soba se va opri in mod automat in lipsa de oxigen pentru a preintampina un dezastru.

Soba este perfecta pentru apartamente, vile si case, spatii din depozite sau spatii industriale ori comerciale. Are o greutate de circa 9 kg si se livreaza impreuna cu un cablu de alimentare util pentru aprinderea electrica.

- Soba pe Gaz GPL Zilan, 4200 W, 3 trepte = 389 lei

Daca doriti sa gasiti o soba pe gaz la pret accesibil, va recomandam aceasta soba de la Zilan. Cu un randament foarte bun de incalzire, 3 trepte de putere si 4200W, aceasta soba va poate ajuta sa treceti mai usor peste frigul din sezonul rece. Este usor de manevrat si transportat , are sistem de siguranta cu oprire automata si este realizata din tabla rezistenta, de buna calitate.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: login promotion srl

Comentarii

Cauta

Categorii populare