Comunicate de Afaceri

Stiluri de mobila potrivite pentru o incapere mica

Specialistii in design interior au conceput idei chiar si pentru baile mici din apartamente pe care le poti pune in practica in functie de caracteristicile spatiului respectiv. Incepand de la mobilier pana la decoratiunile care stau frumos asezate in diferite locuri, se pot gasi numeroase idei.

Alegerea tipului de mobilier care sa fie prezent in baie este foarte importanta intrucat in functie de marimea fiecarei piese in parte se decide daca spatiul util a fost folosit inteligent sau a rezultat mai mult o aglomeratie de piese.

 Cum sa alegi un mobilier baie potrivit?

 Intr-o baie mica cel mai bine se potrivesc corpurile de mobilier modular care poate sa se integreze cu usurinta in baia ta. Primul si cel mai important pas este acela sa decizi ce ai nevoie astfel incat sa iti construiesti confortul la care ai visat intotdeauna. Specialistii in design interior ii sfatuiesc pe toti cei care isi doresc un spatiu amenajat ca in revistele de specialitate, este sa pastreze un aer cat mai minimalist al intregului decor. Desi in baie este nevoie de foarte multe lucruri esentiale, este recomandat sa optezi pentru un mobilier baie care sa fie foarte bine compartimentat si sa ofere posibilitatea de a ascunde majoritatea lucrurilor pe care nu le folosesti foarte des.

Un mobilier baie care este prevazut cu multe sertare iti ofera posibilitatea de a depozita eficient toate maruntisurile precum uscatorul de par, prosoapele, produsele de ingrijire si multe altele. Atunci cand vine vorba despre mobilier baie acesta nu ar trebui sa ocupe foarte mult din spatiul util intrucat ai nevoie si de mobilitate pentru a te putea simti confortabil. Oglinda de la baie poate sa ascunda in spatele ei un dulapior iar sub chiuveta poti sa instalezi un alt dulapior care va fi foarte util pentru a pastra diverse alte lucruri.

 Conditii pe care trebuie sa le indeplineasca mobilierul potrivit

 Pentru a oferi din punct de vedere vizual o imagine a unui spatiu mai mare decat este in realitate, opteaza pentru culori neutre. In combinatie cu mobilierul care prezinta linii fluide si discrete nu va incarca spatiul. Poti opta pentru un mobilier baie fara manere sau pentru piese care sunt suspendate. Astfel de corpuri ofera o lejeritate foarte mare intregului design si nu va avea un aspect impozant.

            Tipul de mobilier ales reprezinta doar una dintre criteriile de care trebuie sa tii cont atunci cand amenajezi o baie dar joaca un rol foarte important intrucat modul in care este ales decide intreg aspectul final al baii tale.

            Atunci cand alegi mobilier baie, pentru a te bucura de rezistenta sa pentru cat mai mult timp asigura-te ca materialul din care este fabricat rezista foarte bine in conditii de umezeala. De asemenea, trebuie sa fie un mobilier baie de dimensiuni mici pentru a putea sa il incorporezi cu usurinta in spatiul disponibil.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: BeinTop

Cauta

Categorii populare