Comunicate de Afaceri

Tipuri de cadouri utile angajatilor - USB-uri personalizate

Poate cele mai mici, dar totodata utile si semnificative cadouri ce pot fi oferite angajatilor companiei sunt USB-uri personalizate, cadouri de mare impact si memorabile, mici articole promotionale ce pot integra o mare baza de date.

Unitatile USB sunt folosite zilnic de catre angajatii companiilor pentru a stoca si a transfera date si prezentari, de aceea, in bugetul alocat oferirii cadourilor angajatilor sau promovarii cu ajutorul obiectelor promotionale trebuiesc incluse si USB-urile personalizate.

USB-uri personalizate in diferite forme, dimensiuni si cu diferite capacitati de stocare

Aceste articole promotionale cu un puternic impact, USB-uri personalizate sunt importante pentru companiile care doresc sa isi promoveze imaginea si totodata sa le ofere angajatilor un cadou util. Din fericire, pe piata exista la acest moment sute de modele de USB-uri personalizate din care cumparatorii pot alege unul care sa se potriveasca domeniului de activitate si care sa evidentieze caracteristicile si activitatea firmei.

Cei care conduc o firma de logistica pot crea USB-uri personalizate angajatilor sub forma unui camion sau al unui autoturism. Persoanele care reprezinta o companie de articole vestimentare pot alege un USB simplu, mic, dar personalizat cu logo-ul companiei. Echipa de designeri creativi isi va da silinta ca USB-ul personalizat sa se potriveasca fiecarui cumparator in parte.

USB-uri personalizate – posibilitate de incarcare a datelor

Designerii se vor ocupa nu numai de personalizarea fizica a USB-urilor, ci si de informarea clientilor asupra capacitatii de stocare a acestor unitati de mici dimensiuni. Pe un USB personalizat se pot incarca elementele esentiale ale unei prezentari de catre angajati, precum si alte documente de mari sau mici dimensiuni care le sunt utile – poze, datele colaboratorilor, diferite fise si tabele de produse.

Totodata, USB-urile personalizate pot fi oferite colaboratorilor sau partenerilor de afaceri pentru promovare. Pe aceste unitati de mici dimensiuni trebuie sa se afle nu numai logo-ul companiei si un numar de telefon la exterior, ci si demonstratii software, elemente de marketing, promotii, o prezentare Power Point, o brosura PDF, un catalog in interior.

USB-urile personalizate sunt perfecte pentru promovarea afacerilor, dar si pentru targurile si expozitiile comerciale si intalnirile corporative.

Alte sugestii de produse promotionale personalizate oferite angajatilor si colaboratorilor

Pe langa varianta USB-urilor personalizate, detinatorii afacerilor pot investi si in agende, pixuri, cani sau lanyarduri personalizate. De asemenea, exista varianta oferirii unor sepci, tricouri, hanorace sau veste personalizate. Cei mai norocosi dintre angajati pot primi carti de vizita transparente din plastic pe care sa le ofere clientilor, dar si ecusoane personalizate prin care sa se faca remarcati in cadrul companiei.

Totodata, oferta magazinului online Absolut office include si o multime de variante de pixuri personalizate din plastic sau din metal, precum si stilouri personalizate, agende si autocolante. Fumatorii sunt favorizati datorita posibilitatii comandarii unor brichete personalizate, in timp ce angajatii care detin un birou in cadrul firmei pot primi placute gravate cu numarul biroului sau cu numele lor si cu functia pe care o detin.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare