Comunicate de Afaceri

Tipuri de echipamente profesionale de gătit hot dog

Există pe piață mai multe tipuri de aparate hot dog

Informații despre echipamentele de preparat hot dog actuale

Un echipament hot dog cu role motorizate poate găti un hot dog rapid și uniform.

Modelul de echipament hot dog care este cel mai potrivit pentru unitatea ta fixă sau mobilă va depinde de trei factori importanți: 

- numărul de clienți care urmează a fi deserviți;

- spațiul disponibil;

- modul de alimentare al aparatului de făcut hot dog.

Diferențele principale dintre aparatele de preparat hot dog cu aburi și role

Un hot dog gătit arată foarte aspectuos și se gătește uniform, lucru care conduce la un produs final de o calitate excepțională: nu doar că este consistent, dar și are un gust foarte apreciat de către clienți. 

  • Cum funcționează un aparat de pregătit hot dog cu role?

Mai întâi, se lasă grătarul cu role să se încălzească conform instrucțiunilor producătorului. Apoi se pun hot dog-urile pe grătarul cu role și se lasă să se gătească, până când se ating cel puțin 145 grade Celsius (temperatura internă a mezelurilor în cauză).

După ce sunt gata, cârnații fripți pe role pot să fie serviți  imediat sau ținuți într-un sertar la cald. 

Un astfel de grătar cu role pentru se poate folosi și pentru alte preparate, după imaginația celui ce îl utilizează. 

Modelele de aparate hot dog care sunt disponibile pe piață la diverși distribuitori sunt în mai multe dimensiuni, deci cei interesați pot să aleagă un echipament profesional de gătire în raport de nevoile lor obiective.

Grătarele cu role de capacitate mai mică sunt perfecte pentru magazine de cartier și standuri, în timp ce grătarele cu role de mare capacitate sunt mai bune pentru unitățile comerciale mari (de regulă din supermarketuri) sau pentru zonele cu vad comercial important, unde există o cerere mai mare de hot dog.

Mai trebuie spus că aceste aparate de gătit hot dog cu capacitate mai mare au adesea și o anume compartimentare. Există o zonă de gătit propriu-zisă și și una pentru păstrarea la cald a hot dogilor ce sunt gata. 

Pentru a afla mai multe informații utile și a comanda un aparat de făcut hot dog potrivit pentru afacerea ta, contactează-i pe cei de la TC Romania Crown Cool!

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare