Comunicate de Afaceri

Tipuri de palarii dama pe care este necesar sa le cunoști

In articolul de fata vom discuta despre palariile de dama!

Dacă nu ești încă captivat de această lume, înseamnă că nu ai încercat-o încă. Trebuie să știți că există diferite tipuri de pălării și posibilități. Îți propunem câteva tipuri de pălării damă, cu caracteristicile, originea și utilizarea lor actuală, nu trebuie decât să o găsești pe a ta!

Pălăria Fedora

Caracteristici: Este o pălărie din fetru cu boruri medii sau largi. Este, de asemenea, cea mai clasică și la modă dintre tipurile pălării damă.

Origine: Fedora a făcut parte din look-ul bărbaților în prima jumătate a secolului XX și a devenit populară datorită gangsterilor din acea vreme.

Utilizare: În zilele noastre, este recomandat în special pentru iarnă și este sinonim cu cel mai pur stil de stradă.

Panama, cea mai la modă

Caracteristici: este o pălărie de paie împletită, cu boruri și o coroană de dimensiuni medii, care este de obicei înconjurată de o panglică.

Origine: își are originea în Ecuador, deși a fost întotdeauna asociată cu țările tropicale.

Utilizare: este pălăria de vară prin excelență și un accesoriu ideal pentru Streetstyle.

Evenimente cu o pamela

Caracteristici: este o pălărie de paie feminină, cu boruri foarte largi.

Utilizare: dacă există un lucru care caracterizează astăzi aceste pălării damă, aceasta este eleganța. Aceasta poate fi folosită pentru protecția împotriva soarelui și/sau pentru evenimente de zi de orice fel. De asemenea, va completa perfect cea mai formală ținută. Îți amintești...? Grace Kelly a fost una dintre precursoare datorită filmului High Society.

Alegeti palarii dama Emag vezi oferta completa.

Floppy, pălăria boemă autentică

Caracteristici: este o pălărie clasică, cu boruri largi, modelabile.

Origine: populară în anii 1960 datorită mișcării hippie.

Utilizare: În prezent, este folosit pentru stilurile neo-hippie și boem care amestecă eleganța și informalitatea în părți egale. Este perfect pentru a proteja fața de soare în timpul verii și ca o completare în timpul iernii. Ți-o amintești pe Jodie Foster în "Taxi Driver" și pe Brigitte Bardot? Ea a fost precursoarea lui!

Pălărie canotier sau boater

Caracteristici: această pălărie populară este confecționată din paie rigide, cu boruri și coroană plate. Este ușoară  și ușor de purtat.

Origine: a fost purtată pentru prima dată de gondolierii venețieni, ceea ce o face să fie o pălărie tipic masculină. A atins apogeul în anii 1920, când a devenit popular în rândul claselor bogate.

Utilizare: datorită materialului său, este perfectă pentru vară. Îți amintești? A fost purtat de personajul Mary Poppins în filmul Walt Disney, ceea ce a contribuit la extinderea utilizării sale la tot felul de persoane. În prezent sunt purtate și de către femei, fiind pălării damă chic, dar și elegante.

Turbanul exotic

Caracteristici: constă într-o pânză înfășurată în jurul capului, acoperind părul și încadrând fața purtătorului.

Origine: Provine de pe continentul asiatic, fiind purtat inițial de bărbați în unele culturi arabe.

Utilizare: În zilele noastre este purtat de femei. Este perfect pentru evenimentele la care nu se recomandă borurile pălăriilor. Este în prezent o tendință.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Cauta

Categorii populare