Comunicate de Afaceri

Toamna se numara... premiile!

E timpul pentru cumparaturi! Haine de sezon, incaltaminte care urmeaza noile trenduri, accesorii de toamna si articole pentru inceperea unui nou an scolar – toate se afla intr-un singur loc, chiar in centrul orasului. Complexul Comercial ‚Bucovina’ ii asteapta pe suceveni cu o gama variata de produse, pentru toate varstele si gusturile, devenind astfel destinatia preferata a iubitorilor de shopping.

Si asta nu e tot! Pentru cumparaturile facute in magazinele din ‚Bucovina’, clientii primesc cate o bulina rosie ce ii pot face castigatori. Da, intr-adevar, este vorba despre o campanie cu premii care ii provoaca pe suceveni sa acumuleze pe talonul de participare 20 de buline si sa intre astfel in cursa pentru cele 44 de premii puse in joc! Pana pe 19 septembrie, cand are loc marea tragere la sorti, clientii Complexului Comercial ‚Bucovina’ mai au inca timp sa achizitioneze produsele dorite si sa primeasca bulinele norocoase. Cu cat vor depune mai multe taloane completate, cu atat vor avea mai multe sanse de castig!

„Am completat pana acum un talon cu cele 20 de buline. Dupa ce am aflat de promotie, am venit numai la ‚Bucovina’ sa cumpar ce aveam nevoie si asa am strans bulinele. Acum am inceput sa completez al doilea talon ca i-am luat baiatului meu haine si tot ce mai trebuie pentru scoala. Sper sa ies si eu castigatoare la final!”, spune una dintre participantele campaniei „Ia-ti bulina de la Bucovina”.

Persoana de contact
Mihaela Voda
Project Manager More than Pub
Tel. 0749.033.346
Email mihaela.voda@morethanpub.ro

Social Media
Vezi toate articolele autorului: More Than Pub

Comentarii

Cauta

Categorii populare