Comunicate de Afaceri

TREI NOI CHIRIASI PENTRU AFI PALACE COTROCENI

AFI Palace Cotroceni, cel mai mare centru comercial din Romania, anunta semnarea a trei noi contracte de inchiriere semnate cu brandurile New Yorker, Waikiki si X-Side insumand peste 2.000 mp, care cresc in momentul de fata la peste 90% gradul de ocupare al centrului comercial. New Yorker va ocupa o suprafata de 815 metri patrati, L.C Waikiki – 850 metri patrati - iar X-Side, 450 metri patrati.

New Yorker va ocupa o suprafata de 815 metri patrati, L.C Waikiki – 850 metri patrati - iar X-Side, 450 metri patrati.

NewYorker este un brand de moda german care ofera o gama extinsa de jeansi, haine sport si tinute de strada, completata de o linie de accesorii si lenjerie intima de calitate, ce se adreseaza generatiei tinere, orientata catre ultimele tendinte ale modei. Colectiile New Yorker reflecta un stil vestimentar aparte, adaptat tendintelor fiecarui sezon precum si calitatea ridicata a produselor.

Brandul L.C Waikiki a fost lansat in 1985 in Franta, formand in urma unei fuziuni cu firma de textile Taha Textile din Turcia, compania Tema Group. Produsele vestimentare L.C Waikiki, adresate copiilor si tinerilor, se disting prin culorile puternice si croiala indrazneata. Sub-brandul X- Side, creat de Tema Retail, se adreseaza segmentului tinerilor dinamici prin colectiile ce includ tinute de strada sau sport, tricouri, jeansi si accessorii.

Un aspect demn de mentionat este ca cele trei branduri au fost aduse in AFI Palace Cotroceni direct prin companiile-mama, ele nefiind francize. De asemenea, aceste branduri genereaza vanzari foarte mari in toate locatiile deschise in toata lumea.

AFI Palace Cotroceni isi va deschide portile in a doua jumatate a lunii septembrie 2009. Printre marcile de renume ce vor deschide magazine in AFI Palace Cotroceni mentionam: INDITEX, cel mai mare retailer vestimentar din Europa (cu toate brandurile sale: Zara, Zara Home, Zara Man, Stradivarius, Massimo Dutti, Bershka, Pull& Bear, Oysho), C&A, Mango, Marks& Spencer, Calvin Klein, Orsay, etc.

Dezvoltatorul proiectului si-a folosit experienta si know-how-ul acumulate in urma numeroaselor proiecte dezvoltate in Europa, pentru a crea conceptul revolutionar de Mega Mall ce include peste 300 de magazine, un hypermarket real deschis nonstop, 20 sali de cinematograf si primul IMAX 3D din Romania, o parcare cu 2.500 locuri precum si un spatiu generos de divertisement ale carui principale atractii vor fi o cascada, cel mai mare patinoar din Bucuresti (de aproximativ 800 m2), un perete de catarat, 2 cazionouri, o pista de carting si alte facilitati.

***

AFI Cotroceni Park este un proiect care apartine AFI Europe, unul dintre cei mai importanti investitori si dezvoltatori din domeniul imobiliar din Europa Centrala si de Sud-Est, detinand in Cehia, Serbia, Romania, Bulgaria, Germania, Letonia, Polonia si Ungaria proiecte de amploare, cum ar fi centre comerciale si mall-uri, proiecte rezidentiale de lux, cladiri de birouri sau parcuri logistice. Toate proiectele AFI Europe sunt renumite pentru design-ul lor clasic-elegant si pentru calitatea constructiei. In 2009 AFI Europe va deschide in Bucuresti, AFI Palace Cotroceni - cea mai mare investitie a companiei din Europa si care va fi in acelasi timp cel mai mare shopping mall din Romania.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate de Afaceri

Comentarii

Cauta

Categorii populare