Comunicate de Afaceri

Tu nu ai inca un panou pluta? Achizitioneaza unul chiar acum!

Informatii generale

Un astfel de sistem de afisaj, cunoscut drept panou de pluta este ideal pentru organizarea spatiului si activitatilor din diverse spatii. Acesta este un accesoriu indispensabil oricarui birou pentru a lasa mesaje sub forma de poze, documente sau grafice. De asemenea, tot mai multi oameni au inceput sa isi achizitioneze propriul astfel de produs pentru acasa, deoarece acesta reprezinta o metode ideala de a nu uita sa faci anumite activitati.

panou pluta

Din este realizat un panou pluta?

Un panou pluta este realizat din pluta naturala, iar acesta este ideal pentru prinderea eficienta a documentelor, deoarece urmele pionezelor nu raman vizibile.

Cele cu rama din aluminiu rezista deteriorarii in timp. Cu toate acestea, o rama din lemn va da un aspect elegant spatiilor de birouri, conferinte sau aviziere in institutii. In plus, confera-i un design inedit casei tale atasand un panou pluta peretelui tau.

Productivitatea, eficienta si creativitatea la locul de munca depind in mare masura de felul in care este organizat biroul. Alege solutii moderne pentru un birou bine organizat. Cu sistemul de afisare potrivit, vei lucra intr-un mod mult mai eficient. Aceasta regula se aplica, bineinteles, si acasa, cel mai eficient spatiu de lucru, de altfel.

Un panou pluta te face mai organizat

Majoritatea celor care vor sa-si cumpere un panou pluta intentioneaza sa o foloseasca pe post de organizator la birou. Amplasata pe perete sau chiar pe birou, acesta este cel mai potrivit loc pentru biletele post-it, pentru mesaje de orice fel, remindere sau chiar pentru fotografii cu cei dragi. Astfel, acesta te va ajuta sa iti reamintesti zi de zi tot ce ai nevoie.

Un panou pluta este ideal daca vrei sa-ti organizezi activitatea mai bine: nu mai trebuie sa cauti de fiecare data agenda sau sa deschizi telefonul doar pentru a scrie ce ai nevoie.

Locul ei nu este neaparat doar langa sau pe birou: acesta se integreaza de minune si la intrarea in locuinta. De asemenea, poti prinde cu bolduri sau in pioneze mesajele importante lasate pentru membrii familiei. Cu ocazia asta vei renunta la biletelele prinse cu magneti pe frigider, un obicei inestetic si pagubitor, pentru ca magnetii pot zgaria metalul frigiderului. In plus, pozele atasate pe acesta dau extrem de bine in peisaj.

Şi daca tot vorbim de bucatarie, o tabla de pluta prinsa de usa bucatariei sau pe un perete este locul perfect in care sa prinzi retetele preferate, meniul zilei, lista de cumparaturi, fotografii cu cele mai reusite experimente culinare sau multe altele.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare