Comunicate de Afaceri

Un dozator de bere într-un bar este... ca sarea-n bucate!

Găsirea unei băuturi mai populare în țara noastră decât berea nu este o sarcină ușoară.

Cererea  pentru această băutură răcoritoare nu scade, dimpotrivă, numărul de fani este  în continuă creștere, cei  mai mulți preferând-o din pricina prețului mic și a faptului că, băută rațional, nu te face să îți pierzi uzul rațiunii, precum se întâmplă dacă bei băuturi alcoolice tari.

Nu există o băutură mai potrivită pentru petreceri, pentru o conversație plăcută într-un bar sau chiar pentru o ieșire la iarbă verde în weekend.

Consumul de bere, fără îndoială, a devenit o tradiție chiar și la târgurile tot mai dese pe care primăriile diverselor orașe le organizează în ultima vreme la noi în țară. Iar oferta de sortimente diverse de bere este și ea în creștere. Doar că fiind vorba de o concurență așa de mare între aceia care oferă bere consumatorilor, este nevoie de soluții originale care să îi facă pe românii din zilele noastre să renunțe la a mai bea bere doar la sticlă și a redescoperi berea la halbă, precum se întâmpla cu părinții și bunicii lor.

În orice caz, nu mai există acum un bar în adevăratul sens al cuvântului, pe tejgheaua căruia să nu troneze impozant un dozator de bere profesional.

Evident, există și modele de pus sub tejghea, dar parcă tot  unul la vedere este acel echipament de bar pe care consumatorii îl caută cum intră în localul respectiv.

Acest lucru se întâmplă deoarece, în mod sigur, cea mai importantă calitate pe care o are un dozator de bere profesional este capacitatea sa de a atrage atenția. S-au făcut studii pe plan european și s-a stabilit clar faptul că doar instalând un astfel de dispozitiv în barul său, un proprietar își poate crește vânzările de bere cu până la 20%.

 

Dozatorul de bere este stabil pe masă?

Baza unui dozator de bere este special proiectată pentru a rezista răsturnării, asigură o stabilitate deplină, ceea ce face imposibilă vărsarea accidentală a băuturii din interiorul recipientului din cauza balansării. Evident, nu trebuie să cumpărați de la producători no name modele de dozatoare de băuturi ieftine cu baze goale, care nu sunt stabile și pot fi cauza diverse accidente neplăcute ce pot conduce la pierderea berii din interiorul echipamentului, dar vor fi și subiect de glume acide printre consumatorii din barul respectiv.

Alegeți întotdeauna un dozator de bere de la un brand cu recunoaștere internațională, deoarece așa o să vă puteți baza pe el multe vreme după achiziționare.

În acest sens TC Romania vă oferă:

- un sortiment mare de dozatoare de bere și pentru alte băuturi cu capacități și aspect divers;

- o calitate și fiabilitate ireproșabilă a materialelor din care sunt confecționate respectivele dozatoare de bere;

- prețuri atractive;

- consiliere profesională și asistență pe parcursul alegerii echipamentului de bar potrivit pentru afacerea dvs.

 

Dozatoarele de  bere sunt igienice?

Da, fără îndoială. Toate părțile sunt ușor de curățat, iar materialele din care se realizează sunt conforme cu toate normele și standardele de siguranță alimentară legate de echipamentele HoReCa pentru baruri.

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare