Comunicate de Afaceri

Un nou magazin CAVALIERE la Iulius Mall

Magazinul este amplasat la etajul 2 din Iulius Mall, are o suprafata de 56 mp si a necesitat o investitie de 20.000 de euro.
Brand cu traditie in moda pentru barbati, Cavaliere isi intampina clientii cu o garderoba masculina variata, de la costume, pantaloni si camasi, pana la cele mai elegante accesorii, precum butoni de camasa, curele si portofele.
Finisaje impecabile, materiale de calitate, design original, texturi deosebite in cele mai placute palete de culori sunt caracteristicile care definesc stilul Cavaliere. Colectiile se adreseaza barbatului de succes, dinamic, stilat si preocupat de felul in care arata. Personalul magazinului este atent selectat si poate oferi consiliere clientului in alegerea vestimentatiei.

Despre Cavaliere

Romanian Distribution Group, compania care detine brandul Cavaliere, isi desfasoara activitatea in domeniul vestimentatiei pentru barbati din anul 1993. In prezent, Cavaliere este una dintre cele mai extinse retele in domeniu, avand 26 de magazine in orase precum: Bucuresti, Constanta, Timisoara, Craiova, Oradea, Cluj si Suceava.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Iulius Group

Comentarii

Cauta

Categorii populare