Comunicate de Afaceri

Un Rucsac Karl Lagerfeld este un mod original de a accesoriza orice tinuta

Alegerea rucsacului potrivit este un demers uneori greu. Dar merită in totalitate sa ai un rucsac original! Odată ce te organizezi foarte bine ai nevoie de un rucsac la munca, sau in excursie.

În sfârșit, te vei simți ca o un trendsetter, care e din ce in ce mai la moda.

O abordare minimalistă a rucsacul te va face sa fii mai confortabil și mai mobil pe munte.

Păstrând lucrurile in aceeasi ordine de idei, puteți chiar economisi o mulțime de bani daca va luati un rucsac Karl Lagerfeld de exemplu, la reduceri online. Am menționat că puteți sări peste așteptarea care se formeaza de obicei in zona cu bagaje din aeroport?

Sună frumos, dar chiar asa este. Am întâlnit câțiva oameni care transportă foarte putine chestii în rucsacurile lor imense. Asta e nebunie! Transpiră si în cele din urmă spun cu totii că nu vor mai lua niciodată un rucsac atat de mare.

Am trecut prin diferite faze eu însumi. Când am început să călătoresc, eram un pic lipsit de idee și poate un pic speriat. Și așa că mi-am pregatit bagajul mai greu, dar cu foarte multe lucruri care mi-au umplut rucsacul cu echipament complet inutil pe munte.

În aceste zile, călătoresc cu o geantă de mână care cântărește aproximativ 10 kg. Este o călătorie de moment și nu-mi lipsește nimic.

Esti si tu fascinat de abordarea minimalistă a unui singur rucsac? Atunci vrem sa iti aratam câteva dintre cele mai bune sfaturi și trucuri pentru impachetare.


Alegerea geanta potrivită

Nu poți împacheta atât de bine dacă nu ai geanta potrivită.

Cel mai bun mod de a evita supraambalarea? Este prin achizitionarea unui rucsac Karl Lagerfeld. Acesta va reduce tentația de a adăuga în continuu mai multe lucruri in el deoarece este mic si la moda.

Majoritatea ghiozdanelor de dimensiuni mici au o capacitate de aproximativ 10 litri. Pentru mine, aceasta este o dimensiune perfectă dacă stau în pensiuni sau hoteluri (și nu în camping sau altceva).

Această dimensiune funcționează uimitor de bine pentru o călătorie mai scurtă, dar chiar și pentru călătorii nomade cu normă întreagă mi s-a părut destul de practic un rucsac Karl Lagerfeld micut; Am călătorit doar cu un bagaj de 45 de litri timp de doi ani la rând si am inceput sa am probleme la spate.

Dacă nu sunteți sigur ce geantă să va luati in excursie, consultați lista mea de pe blog cu cele mai noi ghiozdane si genti Karl Lagerfeld, deoarece o actualizez în mod regulat cu cele mai recente recenzii. Chiar acum călătoresc prin Romania,si am un rucsac de mână complet uimitor de 45 de litri.

Deci, de ce un rucsac? Și de ce nu va luati doar niște trolere cu roți?

Cred că bagajul obișnuit este cu siguranță bine pentru o vacanță lunga într-o stațiune. Dar dacă vei călători în jurul tarii tale, bagajele acelea mari care se numesc trolere devin foarte incomode extrem de repede. Se aud urat pe străzile pietruite, scările vechi si pe drumurile cu noroi, plajele cu nisip și așa mai departe.

Un rucsac Karl Lagerfeld dama este mult mai versatil. I puteți pune sub scaun într-un autobuz sau îl puteți fixa cu ușurință în interiorul unui dulap. Și dacă trebuie să alergi pentru a prinde ultimul tren, ești cu bagajul in spate și s-ar putea să-l prinzi.

Multi rucsaci de călătorie vin, de asemenea, cu caracteristici inteligente care nu se regăsesc de obicei pe valize, si tocmai acestea pot facilita impachetarea și organizarea.


Reguli pentru călătorii minimaliste

Puteți ambala hainele de calatorie urmând câteva principii simple:

Împachetați must-have-urile, nu hainele de care nu aveti nevoie.


Aranjează-ți toate echipamentele in functie de temperatura de afara.

Dacă este prima voastră călătorie mai lunga, ați putea ajunge să împachetați mai multe lucruri pentru a fi in siguranta. Dar rezistați acestui îndemn de a fi prea pregătiți. Mulți călători pentru prima dată își doresc să împacheteze jumatate de casa, iar acest lucru chiar nu intra intr-un rucsac.

Pur și simplu este mult mai ușor să spălați rufele decât să purtați dupa voi imbracaminte pentru o saptamana intreaga. Alegeți câteva rucsacuri Karl Lagerfeld versatile de pe site, astfel încât să puteți asorta cu ușurință fiecare element din tinuta dvs cu ghiozdanul purtat.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Compania Mea SRL

Cauta

Categorii populare