Comunicate de Afaceri

Uscatoare rufe cu sfoara si uscatoare mobile pentru calorifere

Daca hainele nu vor fi uscate in mod corespunzator, le vei impacheta si le veti aseza in dulap usor umede, riscul de a aparitie a mucegaiului creste enorm. Aceasta umiditate este daunatoare pentru membrii familiei dumneavoastra, poate determina alergii si probleme serioase de respiratie. De aceea, orice gospodina ar trebui sa acorde o atentie deosebita uscarii rufelor.

Un prim pas pentru o uscare eficienta este de a folosi un cadru adecvat. Vorbim despre solutii ieftine si foarte practice - sisteme din metal sau prevazute cu sfoara, avand o forma ergonomica pentru a permite asezarea unui numar cat mai mare de rufe sau intr-un mod cat mai operativ.

Clasicele uscatoare rufe pe care le gasiti peste tot in piata ar putea fi inlocuite cu sisteme mai inteligente. Aceste uscatoare traditionale sunt adesea prea voluminoase pentru a fi folosite in apartament.

Acest tip de uscator are avantajul de a fi extrem de ergonomic pentru ca permite o utilizare mai buna a spatiului de care dispuneti. Se extinde pana la 4 metri iar in latime ocupa doar 46 cm. Puteti da uitarii sarmele si sporii pentru rufe care va incurcau si ocupau prea mult loc. Este fabricat dintr-un material de buna calitate, se monteaza in cateva clipe, foarte usor. Include 5 sfori rezistente, dupa desfasurare intre ele existand o distanta de 7.5 cm. Blocati sforile folosind butonul portocaliu de fixare, tinand cont si de greutatea rufelor pe care doriti sa le agatati - puteti alege o anumita inaltime. Este util pentru prosoape, haine, lenjerii etc. Dupa folosite apasati butonul de infasurare si sforile vor fi rulate pe un arc. Pachetul include accesorii pentru fixare. 

Uscatoare rufe portabile ,cadru metalic, suprafata utilizabila 3 m

Este un alt tip de sistem ce permite asezarea hainelor si a prosoapelor la zvantat. De data acesta vorbim despre un cadru mobil, confectionat din metal, care poate fi usor agatat de un calorifer. Multe persoane fac acest lucru in sezonul rece - dupa spalare, pentru a usca in timp rapid rufele, aleg sa le puna direct pe calorifer. Acest lucru nu este intotdeauna benefic (mai ales daca tinem cont de forma caloriferului). Asezarea rufelor direct pe caloriferul cu fante deasupra poate obstructiona functionarea sa normala, poate determina incingerea sau chiar arderea hainelor. Dar uscatorul portabil contracareaza aceste probleme. Cu ajutorul unor brate rigide, uscatorul se prinde direct de partea laterala a caloriferului, extinzandu-se spre partea frontala. Practic nu vor sta lipite de calorifer si nici nu vor bloca eliminarea aerului fierbinte. Dar se vor afla in apropierea sursei de caldura si cu siguranta se vor usca mai rapid. Sosete, caciuli, prosoape, dresuri, lenjerie intima - sunt doar cate exemple de rufe ce pot fi asezate pe cadrul metalic in timpul iernii pentru a fi uscate mai repede.

Profita de oferta Black Friday 2018

Social Media
Vezi toate articolele autorului: login promotion srl

Comentarii

Cauta

Categorii populare