Comunicate de Afaceri

Zevo.ro investeste in calitate, oferind genti de dama din piele naturala

Gentile reprezinta locul in care orice femeie isi depoziteaza lucrurile necesare, dar de-a lungul timpului aceasta si-a modificat un pic rolul. Astazi geanta unei doamne arata puterea pe care o femeie o are in societate, odata cu modernitatea femeia si-a schimbat modul de viata devenind un stalp al familiei.
Atunci cand va achizitionati o geanta alegeti sa investiti in calitatea ei. Tocmai de aceea Zevo.ro, cunoscand nevoile femeilor, ofera genti de dama din piele naturala. Pielea naturala este un material care nu se va demoda niciodata si astfel veti putea purta geanta achizitionata si sezonul viitor.
Trei modele de genti de dama din piele indragite de catre femei
La fel ca orice alt accesoriu, si geanta de dama din piele si-a schimbat forma. Designerii au creat din acesta geanta adevarate opere de arta. Iata unele dintre cele mai indragite modele in randul femeilor:
• Gentiile oversized. Este acea geanta mare foarte utila doamnelor, de cele mai multe ori este purtata la birou sau in excursii. Datorita dimensiunilor acestei genti pe care o gasiti pe acest link https://www.zevo.ro/genti-dama/genti-piele , femeile au indragit-o inca de la aparitia ei
• Geanta de umar. Spre deosebire de geanta de dama din piele oversized, aceasta geanta se gaseste in variante mici si este perfecta pentru o iesire in oras. Daca doriti sa va achizitionati o astfel de geanta alegeti un model deosebit, precum este cel cu bareta lant
• Geanta plic. Dupa cum ii spune si numele, aceasta geanta are forma unui plic si este purtata in special la tinutele elegante. Geanta plic este fara manere sau barete, insa este foarte usor de tinut, datorita faptului ca ofera lejeritate mainilor
Gentile nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei femei, iar Zevo.ro va ofera aceste trei modele mentionate mai sus, si multe altele, in diferite variante, marimi si culori, astfel incat dumneavoastra sa va puteti cumpara in numar cat mai mare gentiile de dama din piele.
De ce sa alegeti o geanta de dama din piele naturala de pe Zevor.ro?
Zevo.ro este producatorul, importatorul si distribuitorul gentilor regasite pe site. Conceptul gentilor de dama din piele de pe Zevo.ro este unul plin de eleganta, iar calitatea superioara caracteristica acestora satisface dorintele tuturor clientilor.
Alegeti sa va achizitionati o geanta de dama din piele naturala datorita calitatii superioare si datorita faptului ca Zevo.ro va pune la dispozitie peste 150 de modele de diferite culori. Pentru a comanda genti de dama din piele potrivite pentru dumneavoastra, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa accesati site-ul oficial Zevo.ro sau sa sunati la numarul de telefon: 0742 222 957. De asemenea, pentru a comanda puteti utiliza si e-mailul:office@zevo.ro. Iar in cazul in care doriti sa vedeti modelele de pe site inainte de a le cumpara puteti vizita showroom-urile din AUCHAN Pallady din Bucuresti, Sector 3, B-dul Theodor Pallady, nr. 51N si AUCHAN Berceni din Bucuresti, Sector 4, Drumul Dealul Bisericii 67-109, programul fiind de Luni pana Duminica intre orele 9 si 21.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Public Comunication

Comentarii

Cauta

Categorii populare