Comunicate de Afaceri

S.C. Industrie Mica Prahova S.A. a finalizat lucrarile de marcaje rutiere in municipiul Odorheiul Secuiesc

In prima etapa au fost realizati cca 2125 mp de marcaje rutiere longitudinale precum si cca 3290 mp marcaje rutiere transversale cu vopsea clasica pe baza de solvent organic de culoare alba cu microbile.

Etapa a doua a inclus trasarea marcajelor rutiere din cartierele de locuit, acestea fiind executate pe imbracaminte asfaltica veche (de peste un an), dar si marcaje rutiere executate pe imbracaminte asfaltica noua. Au fost trasate si benzi rezonatoare in apropierea trecerilor de pietoni, acestea fiind realizate cu vopsea bicomponenta.

Cele doua etape au fost realizate in perioada 25.06.2013 - 4.07.2013, respectiv intre 21.10.2013 si 25.10.2013. S.C. Industrie Mica Prahova S.A. a castigat licitația organizata de Primaria Municipiului Odorheiul Secuiesc in luna mai a acestui an.


S.C. Industrie Mica Prahova S.A. activeaza in domeniul semnalizarii orizontale si verticale din anul 1990. Printre clienții importanți se numara: Consiliul Local Ploiesti, Consiliul Judetean Prahova, Consiliul Judetean Alba, Primaria Municipiului Medias și Primaria Municipiului Campina. In acest an, societatea a semnat Carta Europeana a Sigurantei Rutiere, devenind astfel una dintre organizațiile care, prin implicarea activa in promovarea principiilor si a bunelor practici in domeniu, isi asuma astfel o parte din responsabilitatea pentru siguranta rutiera in Uniunea Europeana.


Pentru informatii suplimentare:

Iulia-Mihaela Matres
Specialist relații publice
MCIPR, CIPR Accredited Practitioner

Telefon: 0244-543 515
Fax: 0244-543 606
E-mail: iulia.matres@industriemica.ro

Social Media
Vezi toate articolele autorului: S.C. INDUSTRIE MICA PRAHOVA S.A.

Comentarii

Cauta

Categorii populare