Comunicate de Afaceri

10 parcuri pentru copii deosebite din România

Parcuri copii deosebite în România? Iată unde le puteți găsi!

Parcurile pentru copii sunt locul perfect pentru distracția în aer liber. De la balansoare, la leagăne până la pereți de alpinism și complexe de joacă tematice, există întotdeauna ceva care să îi țină ocupați pe micuții plini de energie.
Se recomandă un timp 60 de minute de exerciții zilnice și joacă pentru a atinge și menține un stil de viață sănătos, însă cu siguranță cei mici vor depăși aceste 60 de minute atunci când vizitează aceste spații de joacă.
Vă prezentăm 10 dintre cele mai deosebite locuri de joacă pentru copii în România, realizate de Atlas Sport.

1. Parc copii în complexul rezidențial New Point, București

Complexul cuprinde echipamente de joacă ultramoderne. Locul de joacă vine cu facilități de dezvoltare senzorială și un design pe placul copiiilor. Atlas Sport este o companie de încredere, care livrează în termen util produsele, la cea mai bună calitate. Vedeți mai multe imagini cu locul de joacă, aici.

[gallery columns="2" link="file" size="full" ids="9859,9862"]

2. Parcuri copii Chișineu Criș, Arad

In orasul Chișineu Criș din județul Arad, am amenajat un loc de joacă modern. Complexul de joacă seria Molecule îi introduce pe copii în lumea înconjurătoare într-un mod practic. Activitățile diverse îi incântă pe copii iar forma prietenoasă îi face să aștepte cu entuziasm următoarea vizită la locul de joacă.
Vedeți mai multe imagini cu locul de joacă, aici.

[gallery link="file" columns="2" size="large" ids="9623,8858"]

 

3. Parc copii Șag, Județul Timiș

Complexul de joacă seria Natura îi introduce pe copii în lumea înconjurătoare într-un mod practic. Acoperișul are forma unei frunze, fiind prezente mai multe elemente ale pădurii. Activitățile diverse îi incântă pe copii iar forma prietenoasă îi face să aștepte cu entuziasm următoarea vizită la locul de joacă.
Vedeți mai multe imagini cu locul de joacă, aici.

 

[gallery columns="2" link="file" size="large" ids="9629,9626"]

4. Parcuri copii Petrila, HD

Copiii orașului Petrila se bucură astăzi de 2 locuri de joacă atrăgatoare: Parcul Natura și Corabia Piraților. Fascinația acestor parcuri aduc cu sine emoția copilăriei!
Vedeți mai multe imagini cu locul de joacă, aici.

[gallery size="large" link="file" columns="2" ids="9641,9644"]

5. Complex rezidențial Vita Bella, București

Realizarea unui loc de joacă complex cu echipamente ultra moderne pentru Complexul Rezidențial Vita Bella, unde ei au hotărât să investească în viitorul comunității și fericirea copiiilor. Atlas Sport oferă produse și servicii de calitate exceptională.

Vedeți mai multe imagini cu locul de joacă, aici.

[gallery size="large" columns="2" link="file" ids="9650,9647"]

 

6. Loc de joacă în Caransebeș, Caraș-Severin

Parcul Natura 1 este un loc de joacă montat de echipa ATLAS SPORT într-o piscină pentru ca distracția copiilor să fie una completă!
Vedeți mai multe imagini cu locul de joacă, aici.

[gallery columns="2" size="large" link="file" ids="9656,9653"]

7. Parcuri copii în Remetea Mare, Timiș

Realizare loc de joacă în comuna Remetea Mare, Județul Timis. Am înfrumusețat comuna cu parcuri de joacă deosebite, sigure și durabile. Zeci de copii se bucură zi de zi de amenajarea locurilor de joaca și de echipamentele ultramoderne.
Vedeți mai multe imagini cu locul de joacă, aici.

[gallery link="file" columns="2" size="large" ids="9659,9662"]

 

8. Parcuri copii Ianova, Timiș

Realizare loc de joacă pentru copiii din satul Ianova de către echipa Atlas Sport, în județul Timiș. Locul de joacă a fost realizat la cele mai înalte standarde de calitate și protecție.
Vedeți mai multe imagini cu locul de joacă, aici.

[gallery columns="1" link="file" size="large" ids="9665"]

9. Loc de joacă în Târgu Jiu

Suntem cea mai bună alegere când vine vorba de echipamente de locuri de joacă calitative si durabile. Atlas Sport a proiectat și a construit un loc de joacă  în orașul Târgu Jiu pentru fundația Raza Aurie.
Vedeți mai multe imagini cu locul de joacă, aici.

[gallery columns="2" link="file" size="large" ids="9671,9674"]

10. Jebel, județul Timiș

În Jebel, județul Timiș, a fost amenajat un nou loc de joacă pentru copii. Este un parc care își propune să aducă un plus de imaginație copiilor!
Vedeți mai multe imagini cu locul de joacă, aici.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Serb Adelina

Comentarii

Cauta

Categorii populare