Comunicate de Afaceri

Constructii

Gstarsoft aduce aplicatia CAD pe Android

Citeste tot articolul IOAN Co. SRL

Descopera noua ta scula electrica de mesterit

  Descopera noua ta scula electrica de mesterit
In perioada 29 februarie – 25 martie 2012 are loc la Bricostore campania „Descopera noua ta scula electrica de mesterit”, organizata in parteneriat cu Bosch. Astfel, in cadrul campaniei, toti clientii Bricostore care vin cu o scula electrica veche, indif
Citeste tot articolul Robert Bosch SRL

Noutati aduse sistemelor de rulouri exterioare

Expert Design Group ofera o multitudine de profile de obloane rulante de inalta calitate. Prin caracteristicile diferite, precum stabilitate si comportamentul la rulare, Expert Design Group ofera solutia individuala perfecta.
Citeste tot articolul Expert Design Concept SRL

RugVity Home ofera preturi promotionale pentru covoare de lux Volker

RugVity Home ofera preturi promotionale pentru covoare de lux Volker in exclusivitate pentru Romania. Decoratiuni interioare de calitate.
Citeste tot articolul RugVity Home

ROLLUX CONSTRUCT lanseaza site-ul www.case-din-lemn.com

Compania Rollux Construct a lansat site-ul www.case-din-lemn.com, un site reprezentativ pentru activitatea pe care o desfasoara.
Citeste tot articolul Rollux Sistem Construct

Casele canadiene din lemn – o solutie constructiva ieftina, cu multe avantaje atat pentru constructori, cat si pentru beneficiari

Situatia dificila pe care o traverseaza segmentul de constructii in aceasta perioada obliga firmele mici sa caute solutii pentru a obtine contracte, ceea ce la va garanta autofinantarea. Cum clientii sunt din ce in ce mai putini iar bugetele aestora simt
Citeste tot articolul Rollux Sistem Construct

Romtehnochim a lansat brandul EMEX in comunicarea online

Luna februarie a inceput pentru brandul EMEX al Romtehnochim cu demararea unui amplu proiect de comunicare online, marcat prin lansarea paginii de Facebook.
Citeste tot articolul DOWCom

Romtehnochim pregateste culorile EMEX pentru comunicarea online

Retelele sociale raman si in 2012 un mediu perfect de interactiune intre brand-uri si consumatori. Beneficiile comunicarii in aceste medii sunt deja binecunoscute atat pentru consumatori, cat si pentru companii.
Citeste tot articolul DOWCom

Cauta

Categorii populare