Comunicate de Afaceri

200 de auditori energetici au participat la Prezentarea AllEnergy® Software v2.1 Apartamente - Aplicatia Nr. 1 in Romania pentru calculul eficientei energetice

In data de 11 martie, in sala de conferinte a Hotelului Caro din Bucuresti, atat utilizatorii aplicatiei AllEnergy® Software v2.1 Apartamente – versiune validata cat si cei interesati de acest produs, au fost informati asupra modului de utilizare al aplicatiei mentionate in activitatea de certificare energetica a apartamentelor din blocurile de locuinte.
Desi solicitarile de participare au fost foarte numeroase pentru ca acest eveniment a fost unul
fara taxe, organizatorii au fost nevoiti sa se limiteze
la capacitatea maxima a salii de conferinta de 200 persoane. Producatorii acestei aplicatii impreuna cu participantii au parcurs pas cu pas modulele aplicatiei AllEnergy® Software v2.1 incercand sa clarifice toate aspectele legate de utilizarea software-ului. Prezentarea studiului de caz s-a finalizat cu intocmirea Certificatului
de Performanta Energetica pentru un apartament
dintr-un bloc de locuinte.
Prezentarile facute de catre producatori au fost
alternate cu discutii libere in urma carora au fost facute
sugestii de catre participanti, pentru versiunile viitoare
ale acestei aplicatii.
Echipa AllEnergy® Software si-a asigurat utilizatorii ca va continua procesul de perfectionare si adaptare la cerintele acestora privind simplitatea utilizarii, facilitatile furnizate si corectitudinea calculelor, incercand in acelasi timp sa pastreze echilibrul cu un alt obiectiv important: “reflectarea cat mai fidela a metodologiei de calcul reglementate”.

AllEnergy® Software cumuleaza experienta a peste 500 de utilizatori din Romania,
Austria si Franta care au elaborat (din estimarile statistice ale producatorilor) cu aceasta aplicatie peste 10.000 proiecte de audit energetic. Astfel, aplicatiile AllEnergy® Software pot fi considerate ca fiind cele mai utilizate si cele mai rodate de pe piata romaneasca.

O noutate anuntata de producatori: AllEnergy® Software v2.1 Apartamente poate fi acum licentiata pe doua statii de lucru. Avantajul acestei noi solutii puse la dispozitia auditorilor energetici este utilizarea aceleiasi licente atat la birou, cat si pe santier sau acasa, prin utilizarea simpla a unei chei hard.
Aplicatia AllEnergy® Software v2.1 Apartamente este realizata in conformitate cu “Metodologia de calcul a Performantei Energetice a Cladirilor” partea a IV-a si a V-a “Certificat de Performanta Energetica a Apartamentului” Mc-001/4 si 5, in baza Legii nr. 372/2005 si a Directivei europene 2002/91/CE prin care se urmareste cresterea performantei energetice a cladirilor, tinandu-se cont de conditiile climatice exterioare si de amplasament, de cerintele de confort interior si de eficienta energetica si economica.
Mai multe detalii despre aplicatia AllEnergy® Software v2.1 Apartamente – versiune validata si despre preturile cu care se comercializeaza puteti obtine accesand:
http://www.algorithm.ro/software-audit-energetic-apartamente.html
sau telefonic la 021.316.59.65 – IPCT Instalatii.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Algorithm+ Srl

Comentarii

Cauta

Categorii populare