Comunicate de Afaceri

5 lucruri de care are nevoie orice loc de joacă

Planificarea unui loc de joacă școlar sau comunitar perfect poate fi o sarcină distractivă și relativ ușoară atunci când aveți instrumentele potrivite și un antreprenor cu experiență cu care să colaborați. Puteți lăsa imaginația să crească în jurul a ceea ce v-ați dori să includeți în noul spațiu de joc. Cu toate acestea, există câteva lucruri pe care ar trebui să le includă fiecare loc de joacă.

Umbră

Echipamentele de joacă cu locuri umbroase pot reprezenta un avantaj imens în protejarea copiilor de expunerea excesivă la soare în timpul verii extinse. Aceste structuri pot fi o parte integrată a structurii de joc sau o structură liberă care acoperă întregul loc de joacă. Nu numai că vor extinde timpul pe care copiii îl pot petrece în aer liber, dar și va proteja locurile de joacă de elementele respective. Locurile de joacă sub structuri umbrite rămân noi mai mult decât cele expuse la soare.

Suprafața
Suprafața locului de joacă este ceva ce poate fi adesea trecut cu vederea atunci când se proiectează un spațiu de joacă nou. Cu toate acestea, disponibilitatea diferitelor materiale de suprafață, culori și modele vă permite să fiți creativi și să atrageți privirile tuturor. Cu opțiuni excelente, cum ar fi scoarța de copac pentru un cost eficient, simț natural sau o suprafață de cauciuc reciclat care vine într-o varietate de culori și modele distractive, posibilitățile sunt nesfârșite. De asemenea, țineți minte, diferitele materiale de suprafață necesită adâncimi diferite pentru a respectă standardele de siguranță, așa că asigurați-vă că faceți o verificare înainte a de a o alege pe cea potrivită.

Zonele de odihnă
Zonele de odihnă, cum ar fi mesele de picnic și băncile, ar putea să nu fie partea cea mai interesantă a locului de joacă, dar acestea sunt importante. Ele dau copiilor zone de odihnă, iar părinților un loc în care își pot supraveghea copiii în timp ce se joacă.

Dotări
Dotările precum coșurile de gunoi sunt o altă parte a zonei de joacă, care poate fi adesea ignorată. În mod corespunzător plasate, coșurile de gunoi și recipiente de reciclare îmbunătățesc frumusețea locului de joacă  oferind vizitatorilor o modalitate de a arunca gunoiul în locuri adecvate. Puteți alege o culoare și un material care să corespundă temei locului de joacă.

Siguranță
Nu în ultimul rând, înainte ca copiii să ia cu asalt locul de joacă, iată câteva lucruri pe care le recomandăm:

Asigurați-vă că suprafețele înalte, cum ar fi rampele, au bare de protecție pentru a preveni căderile.
Verificați dacă suprafața de protecție se extinde la cel puțin 2 m în toate direcțiile de la echipamentul de joacă.
Asigurați-vă că structurile de joc cu o înălțime mai mare de 30 cm, au între ele o distanță de cel puțin 3 m.

Sunteți gata să vă planificați locul de joacă?
Oferim o gamă largă de echipamente comerciale pentru locuri de joacă. De asemenea, avem facilități care vor completa zona de joacă, inclusiv suprafețe de siguranță, structuri de umbră, mese de picnic, bănci și multe altele. Contactați-ne pentru a discuta despre proiectul dvs.

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Atlas Sport

Comentarii

Cauta

Categorii populare