Comunicate de Afaceri

6 beneficii ale hidroizolarii piscinei

Una dintre cele mai mari bucurii pentru proprietarul unei vile sau case este detinerea unei piscine. Aceasta creeaza ocazia perfecta pentru a reuni familia si prietenii, oferind momente de relaxare extrem de placute in zilele toride de vara. Pentru a evita, insa, neplacerile si a te bucura pe o perioada indelungata de aceasta facilitate, lucrarile de hidroizolatii piscine sunt extrem de importante.

Iata cateva beneficii ale hidroizolarii unei piscine.

Protejaza piscina de fisuri si coroziune

Cu toate ca materialul din care este facuta piscina este dur si rezistent, substantele chimice utilizate pentru a mentine piscina curata pot genera pagube si degradare pe sprafetele acesteia. Atunci cand incep sa apara crapaturi pe suprafata piscinei, apa incepe sa isi faca loc prin fisuri si le va extinde. Cu timpul, toate aceste fisuri vor slabi integritatea piscinei. Daca vei hidroizola piscina, nu numai ca o vei proteja de patrunderea apei, ci si de acumularile chimice si decolorare. 

Piscina va arata mult mai estetic

Prin hidroizolarea piscinii te vei bucura si de avantaje estetice. De exemplu, poti alege ca hidroizolarea sa ofere luciu piscinei sau o anumita culoare. Exista o gama variata de nuante de culori diferit din care poti alege cand hotarasti sa hidroizolezi piscina.

Previne aparitia mucegaiului

Daca nu impermeabilizezi piscina si puntea din jurul acesteia, riscul aparitiei mucegaiului este prezent in orice moment, iar acesta poate avea consecinte grave asupra sanatatii. Prin impermeabilizea piscinei si a puntii din jurul ei, elimini o mare parte din conditiile necesare pentru aparitia mucegaiului. 

Costuri mai mici de intretinere a piscinei

Apa provoaca mai multe pobleme decat dezvoltarea mucegaiului. Aceasta poate slabi stuctura piscinei, poate genera fisuri mari, poate duce la schimbarea si alunecarea fundatiei si poate crea multe alte probleme care vor genera necesitatatea unor lucrari de intretinre farte costisitoare. Hidroizolarea piscinei si a puntii din jur va reduce considerabil sansele ca apa sa afecteze structura si fundatia piscinei, sau a suprafetei din jurul acesteia.

Creste valoarea poprietatii

Este greu sa gasesti un cumparator pentru o casa cu piscina sau o terasa degradata care necesita lucrari majore de renovare. Pe de alta parte, o structura bine intretinuta, care a fost hidroizolata pentru a preveni aparitia problemelor, este un beneficiu urias care poate adauga o valoare semnifcativa proprietatii tale. Ia in calcul posibilitatea de a vinde in viitor casa si asigurat-te ca ii pastrezi si chiar ii cresti valoarea in timp, prin hidroizolarea adecvata a piscinii si a puntii din jurul ei.

Iti infrumuseteaza proprietatea

Piscina care a fost hidroizolata arata adesea mult mai bine decat una care a fost lasata sa sufere de degradare timp de mai multi ani. Piscinele obinsuite pot fi fisurate, decolorate si prezinta semne semnificative de neglijare, ceea ce poate fi o adevarata pata pentru poprietatea ta. Pe de alta parte, o piscina hidrizolata este bine intretinuta si poate fi unul din punctele de atractie ale casei sau proprietatii pe care o ai.

Alege sa prelungesti durata de viata a piscinei ale si, totodata, sa iti cresti valoarea proprietatii si opteaza pentru lucrari de hidroizolare piscina.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare