Comunicate de Afaceri

Afla cum poti obtine bucatarii moderne cu investitii minime

Pentru a crea bucatarii moderne in 2019 nu trebuie multa iscusinta si efort: urmareste sfaturile de mai jos si vei vedea cat de simplu e!

Elementele de mobilier

Sunt cateva elemente esentiale pe care trebuie sa le iei in considerare pentru un ambient perfect: masa de bucatarie (indiferent ca o pozitionezi efectiv in bucatarie sau in living), aragazul, hota, dulapioarele de bucatarie. Cum poti insa sa le combini pe toate pentru a obtine balanta perfecta dintre util si frumos, pentru a obtine bucatarii moderne pe placul oricui?

Culorile conteaza

Ne gandim ca deja ai luat in considerare acest aspect si stii exact in ce culori vrei sa fie bucataria ta. Insa inainte de a sari efectiv la cumpararea de vopsea care sa iti faca peretii albastrii si pe urma comandarea de mobila rosie sau verde, hai sa ne gandim putin. Intr-adevar, o bucatarie in culori aprinse, cu contraste puternice poate fi placuta vizual, insa pentru ce perioada de timp?

Problema este ca poate peste un timp scurt nu iti va mai placea bucataria ta rosie si vei dori ceva mai calm, culori mai neutre. De aceea se recomanda ca pentru elementele esentiale, cum ar fi peretii sau dulapurile, sa se aleaga mereu culori neutre, care nu ies din moda cu trecerea timpului. Nu te teme insa, poti sa personalizezi mereu spatiul prin idei creative, adaugand o vaza inedita, un covoras in culori vii sau poate chiar si o perdea florala; elemente de care poti scapa insa usor cand nu iti mai sunt pe plac.

Spatiul disponibil

In multe case problema este ca spatiul lasat pentru bucatarie este mult prea mic pentru a lasa loc imaginatiei de a crea bucatarii moderne. Vestea buna este insa ca poti apela la multe trucuri marunte pentru a crea macar ideea de spatiul. De exemplu, daca bucataria este mica, poti mereu opta pentru o masuta de bucatarie pliabila, pe care sa o desfaci la nevoie, cand ai musafiri. Revenind la culori, culorile pale, din categoria albului si bejului, culorile deschise, vor avea mereu posibilitatea de a mari spatiul vizual. Legenda mai spune si ca montarea unei oglinzi va avea efectul magic de a crea spatiu.

Combina utilul cu placutul

Pana acum am vorbit de bucatarii moderne doar din perspectiva designului, insa o bucatarie moderna are rolul esential de a fii un spatiu creativ, unde sa poti aduce la viata cele mai inedite retete si combinatii. Pentru acest motiv ai insa nevoie de dulapuri care sa iti ofere destul spatiu de depozitare, de o baterie de chiuveta care sa iti fie la indemana, de o chiuveta destul de mare si spatiu pentru prepararea propriu zisa a meselor.

Pe scurt, daca e sa vorbim de bucatarii moderne, acestea ar reprezenta balanta perfecta dintre util si placut, dintre frumos vizual si in acelasi timp perfect pentru gatit. Pentru acest motiv te poti uita la oferta celor de la Elvila.ro, unde poti gasi aici nu doar cele mai inedite elemente de mobila pentru bucataria ta ci pentru intreaga locuinta!

Intra pe Elvila.ro, si descopera un univers de mobila la picioarele tale!

Date contact

Telefon: 0372 131 820

E-mail: contact@elvila.ro

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: 14

Comentarii

Cauta

Categorii populare