Comunicate de Afaceri

Afla cum sa iti protejezi casa din lemn cu ajutorul ignifugarii

Lemnul este un material preferat de toata lumea atunci cand vor sa isi construiasca o casa. Din pacate, acest material este unul extrem de inflamabil si reprezinta un risc major in cazul izbucnirii unui incendiu.
Din fericire ca solutie la aceasta problema a aparut serviciul de ignifugare lemn. Cei de la Servicii-Ignifugare ( http://www.servicii-ignifugare.ro) va prezinta un mic ghid al unei ignifugari corecte.

Ce este ignifugarea lemnului?
Ignifugarea lemnului este o actiune de tratare a lemnului cu substante speciale (ignifuge), care reusesc sa cladasca o bariera impotriva focului. Tratamentul de ignifugare lemn nu va face materialul imun in fata focului. O bucata de lemn ignifugat se va aprinde mult mai greu in cazul unui incendiu. Chiar daca lemnul ia foc, sursa de foc nu se va extinde, iar flacarile vor putea fi stinse mult mai usor decat flacarile unui material neignifugat.

Ignifugarea lemnului se face in doua etape. Primul pas este acela de a curata si a pregati suprafetele din lemnul pentru ignifugarea propriu-zisa. De pe suprafata lemnului sunt curatate toate reziduurile, ciuperci, carii, mucegai etc. De asemenea sunt identificate si zonele cu probleme, zone in care lemnul este crapat. Aceste crapaturi sunt chituite cu un chit special, dupa care se trece la aplicare unor substante care impiedica formarea si aparitia mucegaiului si a daunatorilor (carii, fungi).
Pasul doi il reprezinta operatiunea de ignifugare.

Nu apelati la persoane care nu sunt autorizate si specializate in acest domeniu. Riscati sa investiti o suma de bani degeaba, iar casa dumneavoastra sa nu fie deloc protejata impotriva focului.
Recomandarea este sa se apeleze mereu la firme autorizate care au pregatirea necesara pentru a efectua tratamente de ignifugare.
Una dintre firmele care se ocupa de acest tip de tratament este firma Rovent – Servicii Ignifugare.
Rovent este o firma cu experienta care isi desfasoara activitatea inca din anul 2008. Firma ofera servicii complete de ignifugare precum: ignifugarea lemnului (http://www.servicii-ignifugare.ro/ignifugare-lemn/) , ignifugari sarpante, ignifugare materiale combustibile si se ocupa si de tratamentul lemnului.

De ce este bine sa alegeti sa ignifugati lemnul?
Pe langa faptul ca are beneficii imense de protectie impotriva incendiilor, tratamentul de ignifugare este extrem de benefic si pentru “sanatatea lemnului”.
Lemnul este protejat in totalitate de daunatorii specifici: carii, mucegai sau fungi.
Un alt mare avantaj pentru care este bine sa faceti o ignifugare, este faptul ca in momentul in care veti dori sa faceti o polita de asigurare, costul acesteia va fi considerabil redus.
Si nu in ultimul rand, nimic nu se compara cu comfortul psihic pe care il veti avea stiind ca aveti caminul protejat.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Texte SEO

Comentarii

Cauta

Categorii populare