Comunicate de Afaceri

Afla tot ceea ce trebuie sa stii despre serviciile de cadastru

Domeniul imobiliar acopera o multime de situatii si de bunuri imobile. Astfel putem vorbi despre terenuri sau despre imobile sub forma de constructii rezidentiale, industriale sau comerciale. Dar la fel de bine putem vorbi despre diferite tranzactii imobiliare, fie ca avem in vedere vanzarea sau cumpararea unor terenuri sau imobile, fie ca ne referim la inchirierea unor imobile. In foarte multe dintre aceste situatii si pentru toate tipurile de posesiuni imobiliare serviciile de cadastru si intabulare sunt absolut necesare.

Lucrari de cadastru si intabulare efectuate de specialisti

Efectuarea lucrarilor de cadastru vizeaza acele operatiuni specifice care sunt realizate de specialisti cu scopul de a oferi date exacte, precise si reale cu privire la orice bun imobil. Astfel, indiferent daca vorbim despre lucrari de cadastru pentru un imobil sau teren intravilan ori despre un cadastru teren extravilan, aceste lucrari ofera informatii detaliate cu privire la pozitia terenurilor sau a imobilelor, suprafata acestora, destinatia de folosinta si informatii cu privire la proprietarul bunurilor imobile. Toate aceste informatii sunt extrem de necesare pentru proprietarii bunului imobil respectiv, dar si pentru sistemul informatic al teritoriului in vederea planificarii teritoriale.

De cealalta parte, efectuarea intabularii are in vedere realizarea documentului care contine toate informatiile referitoare la dreptul de proprietate asupra unui bun imobil, fie ca este un teren, fie ca este un imobil.

Fara intabulare orice bun imobil se afla in imposibilitatea de a fi inclus in tranzactii imobiliare sau in orice alte operatiuni care vizeaza dreptul de proprietate asupra bunului imobil respectiv. La fel ca si in cazul lucrarilor de cadastru, si in cazul intabularii este nevoie de expertiza unor specialisti, dar si de echipamentele si tehnologiile specifice pentru astfel de lucrari in domeniul cadastrului.

Firma profesionista pentru servicii de cadastru si intabulare

Fie ca detii un teren sau un imobil si urmeaza sa efectuezi modificari asupra acestora, fie ca iti doresti servicii de intabulare teren extravilan, serviciile oferite de o firma specializata in aceste tipuri de lucrari sunt exact ceea ce ai nevoie. O firma specializata in astfel de lucrari de cadastru si intabulare poate sa ofere servicii complete pentru orice tip de proiecte imobiliare sau pentru orice tip de bun imobil. Una dintre firmele care asigura servicii complete de cadastru, intabulare si masuratori topografice in Cluj-Napoca si in judetul Cluj este TopoCadVision.

Aceasta firma ofera tuturor acelora care au nevoie de servicii de cadastru teren extravilan sau teren intravilan ori de servicii de intabulare cel mai ridicat standard de profesionalism si lucrari executate de specialisti in acest domeniu.

De asemenea, firma TopoCad Vision dispune de cele mai moderne echipamente si tehnologii pentru toate serviciile pe care le pune la dispozitia clientilor sai. O echipa tanara si dinamica este intotdeauna pregatita sa ofere servicii pentru realizarea oricarui tip de documente si efectuarea de masuratori pentru toate tipurile de bunuri imobile precum terenuri, apartamente, case, hale industriale, spatii comerciale etc.

Garantia calitatii serviciilor prestate de firma TopoCadVision este data de rata de succes de 100% a tuturor proiectelor implementate in domeniul cadastrului, intabularii si efectuarii de masuratori topografice.

 

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: LPN MEDIA

Comentarii

Cauta

Categorii populare