Comunicate de Afaceri

Ai nevoie de foraje puturi apa? Iata ce trebuie sa stii!

Indiferent daca te gandesti sa iti realizezi un put de apa in curte sau vrei sa cumperi un teren si vrei sa cunosti potentialul de foraj al acelei proprietati, exista mai multe lucruri pe care trebuie sa le iei in considerare, caci nu exista solutii simple sau harti detaliate despre prezenta apelor subterane. Astfel ca, cel mai bun lucru pe care poti sa il faci este sa iei legatura cu o firma specializata in foraje apa, asa cum este Styl Drilling, prin intermediul acesteia reusind sa gasesti raspuns la toate intrebarile si nelamuririle.

  Mai exact, daca vei avea nevoie de foraje apa Prahova, foraje apa Buzau, foraje apa Dambovita, foraje apa Bucuresti, foraje apa Calarasi, fie ca esti un consumator casnic sau unul industrial, firma iti va asigura executia lucrarilor de foraj, cu ajutorul unor echipamente profesionale si al unei echipe experimentate.

  Pentru ca o lucrare de foraj sa fie o reusita, nu este suficient sa se utilizeze echipamente profesionale, de ultima generatie, ci este necesar ca echipa firmei de foraj sa detina informatii stiintifice hidrogeologice, acestea oferind foarte multi parametrii tehnici necesari.

  Exista mai multe tipuri de foraje, insa cele pentru realizarea unui put de apa este cel mai dificil de realizat, datorita mai multor aspecte, printre care:

  • Utilizarea unui numar foarte mare de utilaje, instalatii si accesorii
  • Necesitatea unui numar mare de materiale
  • Numarul mare de pasi care trebuie urmati pentru executarea unei lucrari de foraj
  • Necesitatea detinerii unor aparaturi speciale pentru masurare si control
  • Diversitatea geologica, ceea ce poate duce la diverse situatii la fata locului.

Firma Styl Drilling poate efectua trei tipuri de foraje de apa, si anume:

  • Foraje de mica adancime( 1-40 metri)
  • Foraje de medie adancime( 40-80 metri)
  • Foraje de mare adancime( 80-300 metri)

  Asa cum este normal, apa de cea mai buna calitate este aceea ca este pompata din forajele de mare adancime, caci in acest fel ea nu este infestata de bacteriile, nitritii sau nitratii aflati in straturile de la suprafata.

  Forajele de apa foarte bine realizate pot functiona impecabil perioade de foarte multi ani, uneori chiar si dupa 50 de ani, insa este important ca materialele utilizate sa fie de foarte buna calitate si pasii ce trebuie sa fie urmati sa fie executati impecabil.

  Atunci cand se doreste realizarea unui foraj trebuie sa se tina cont de natura si adancimea straturilor traversate, astfel incat sa se aleaga cea mai buna metoda de foraj care sa fie adaptata solului existent.

Cele 2 metode de foraj disponibile sunt:

  • Foraj hidraulic rotativ cu circulatie de fluid
  • Foraj cu ciocan cu aer.

 Un foraj de apa executat de catre firma Styl Drilling functioneaza impecabil pentru zeci de ani, insa este recomandat ca acesta sa fie verificat cel putin anual.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Seles Online Project SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare