Comunicate de Afaceri

Ai un proiect de constructii? Apeleaza la profesionistii in devize constructii

In domeniul constructiilor fiecare proiect are nevoie de anumiti specialisti pentru ca in final obiectivul realizat sa respecte toate normele de siguranta. Insa dincolo de specialistii in proiectare si in ridicarea propriu-zisa a constructiei, un proiect de constructii poate avea nevoie si de o echipa de specialisti in devize constructii.

Ce inseamna un deviz in constructii?

Un deviz in constructii este menit a oferi o imagine completa, clara si in detaliu asupra costurilor respectivului proiect, incluzand atat costurile cu materialele necesare obiectivului, cat si costurile necesare cu manopera. Devizele in constructii sunt mai mult decat o simpla estimare a costurilor pentru un proiect de constructii, oferind o imagine cat mai exacta a tuturor costurilor care urmeaza a fi implicate in proiectul respectiv.

In consecinta, atunci cand alegi sa apelezi la o echipa de specialisti in intocmire devize constructii vei putea sa beneficiezi de un instrument foarte eficient in administrarea costurilor proiectului respectiv. Este important de subliniat faptul ca pentru constructiile ridicate cu capital privat aceste devize sunt optionale si raman la latitudinea beneficiarului proiectului. De cealalta parte in cazul proiectelor de constructii ridicate cu bani publici devizele acestea sunt obligatorii. Prin prisma cerintelor si a specificitatii, un deviz nu poate fi intocmit decat de o persoana calificata si cu pregatire in acest domeniu.

Atuurile devizelor in constructii

Chiar daca multi beneficiari de proiecte de constructii considera ca realizarea unui deviz inseamna costuri suplimentare pentru proiectul respectiv, trebuie spus ca in final un astfel de document poate sa aduca importante beneficii. In primul rand vorbim despre beneficii de ordin financiar prin faptul ca un deviz ofera o imagine exacta asupra costurilor necesare implementarii unui proiect. In acest sens orice beneficiar al unui proiect de constructii va stii exact care sunt costurile si nu va putea fi pacalit de firmele care executa lucrarea.

De asemenea, prin faptul ca fiecare categorie de costuri este prezentata detaliat si defalcat pe materiale de constructii, utilaje si echipamente necesare, costuri cu transportul materialelor sau costul cu manopera, fiecare beneficiar va putea sa isi gestioneze bugetul alocat proiectului intr-un mod eficient. Nu vor exista suprize din perspectiva costurilor si tocmai de aceea este recomandat ca orice dezvoltator imobiliar sau orice beneficiar al unei constructii sa opteze pentru o firma specializata in intocmire devize constructii.

Una dintre firmele care ofera astfel de servicii este Strarom Interconsulting. Cu o experienta indelungata in acest domeniu, echipa de profesionisti care lucreaza pentru aceasta firma specializata in devize constructii asigura orice client de profesionalism, seriozitate si de calitatea serviciilor prestate. Indiferent de tipul de constructie pe care urmeaza sa il ridici si indiferent de costurile pe care le implica un astfel de proiect, atunci cand apelezi la serviciile celor de la Strarom Interconsulting vei avea siguranta faptului ca fiecare categorie de costuri necesare proiectului pe care il derulezi va fi redata cat mai fidel in devizul realizat.Pentru mai multe informatii referitoare la serviciile de realizare devize constructii oferite de firma Strarom Interconsulting nu ezita sa accesezi website-ul devizestrarom.ro.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Atelierul de Creatii Digitale

Comentarii

Cauta

Categorii populare