Comunicate de Afaceri

Alukönigstahl – 25 de ani de excelență în România

Alukönigstahl, lider pe piața sistemelor din aluminiu și oțel, împlinește 25 de ani de performanță și inovație în România. Pionieră în industria anvelopelor pentru clădiri, compania și-a adus contribuția, de-a lungul unui sfert de secol, la peste 6.000 de proiecte şi construcţii reprezentative pentru care a identificat soluții arhitecturale complexe, menite să optimizeze eficienţa energetică şi sustenabilitatea.

Prezentă pe piață din 1995, Alukönigstahl reprezintă un etalon de excelență și creativitate în industria în care activează. Pe parcursul activității în România, Alukönigstahl s-a implicat în proiecte de anvergură și a asigurat cele mai eficace soluții tehnice pentru clădiri de birouri emblematice precum Sky Tower (Bucureşti), City Gate Towers (Bucureşti), Cluj Business Center (Cluj). Printre construcţiile notabile recent finalizate se numără: clădiri de birouri - Globalworth Square (Bucureşti), Ana Tower (Bucureşti), UBC Timişoara (Timişoara), Coresi Business Campus (Brașov); ansambluri rezidențiale: Luxuria Residence (Bucureşti), Cortina Academy (Bucureşti), Cloud 9 Residence (Bucureşti), 102The Adress (Bucureşti), Neo Mamaia (Constanta) și Isho LivingU1 (Timișoara).

Preocuparea constantă şi grija pentru reducerea impactului asupra mediului înconjurător au stat la baza deciziei de aimplementa produse certificate C2C - „CradletoCradle”, alături de partenerul său de peste 60 de ani, Schüco International. Astfel, Alukönigstahl a devenit una dintre primele companii care a oferit astfel de soluții în România. Inovaţia oferită de conceptul de proiectare C2C o reprezintă atenția strictă pentru eficientizarea resurselor și sustenabilitatea, o abordare integrată reflectată şi astăzi în sistemele pentru uși, ferestre și pereți cortină marca Schüco.

„De peste 25 de ani, scriem istorie arhitecturală în România şi contribuim la îmbunătăţirea calităţii vieţii românilor prin proiectele de clădiri moderne în care ne implicăm. Ne mândrim cu faptul că astăzi Alukönigstahl este lider în sectorul construcţiilor de ferestre şi faţade. Produsele şi serviciile de înaltă calitate, soluţiile tehnice optime care valorifică eficienţa şi sustenabilitatea lor, alături de satisfacția clienţilor, conștientizarea constantă a costurilor şi rentabilitatea antreprenorială maximă, toate acestea stau la baza succesului nostru. Vom continua să ne implicăm în dezvoltarea pieței de profil și să investim în expertiza tehnică a angajaților noștri. Pe termen lung, ne dorim să rămânem un partener de încredere pentru partenerii noştri şi un angajator de încredere pe piaţă. De asemenea, vom investi în continuare în digitalizarea proceselor proprii pentru a răspunde provocărilor şi cerinţelor pieţei actuale, afirmă Attila Beer, Administrator Alukönigstahl SRL.

Nivelul de expertiză al companiei și atenția pentru eficiența soluțiilor și sistemelor pe care le propune, au transformat Alukönigstahl într-un partener de încredere atât pentru investitori, cât și pentru arhitecți, fiind recunoscut astăzi drept un jucător principal pe piaţa locală.

Cu toate că 2020 a fost un an al incertitudinilor cauzate de pandemie, compania a răspuns cu determinare provocărilor, prin adoptarea tuturor măsurilor necesare pentru protecţia angajaţilor şi adaptarea afacerilor companiei la noul model de business global. În primele zece luni ale anului 2020, compania AKS a înregistrat o cifră de afaceri de 17,5 mil. euro, conformă aşteptărilor şi evoluţiei pieţei de profil.

Alukönigstahl este o companie activă în Europa Centrală și de Sud-Est, care se află la a patra generație în proprietatea familiei König. Munca în echipă și dezvoltarea inovativă a produselor au propulsat Alukönigstahl în poziția de lider de piață. De peste 60 de ani există o alianță cu doi producători internaționali de sisteme: Schüco, lider mondial al sistemelor din aluminiu și experţi în PVC şi Jansen, specialist în profile din oțel.

Pentru mai multe informații, vă invităm să vizitaţi site-ul companiei: www.alukoenigstahl.ro și paginile sale de FacebookLinkedIn şi Instagram.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Nomade Communication

Comentarii

Cauta

Categorii populare