Comunicate de Afaceri

Alukönigstahl România livrează sisteme de ferestre, uși și pereți cortină pentru noi proiecte rezidențiale

Sistemele Schüco au contribuit la realizarea unor arhitecturi contemporane, eficiente energetic, dar și confortabile pentru viitorii ocupanți. Având la dispoziție o gamă completă și performantă de produse care acoperă toate elementele anvelopelor clădirilor – de la ferestre și uși ( sistemele Schüco AWS/ADS) la perete cortină și luminatoare ( sistemele Schüco FWS 50) care se pot combina și permit realizarea unei multitudini de soluții de design arhitectural, arhitecții au ales soluțiile nostre pentru rezultatele estetice și performanțele tehnice garantate.
 
”Ne bucurăm să livrăm soluțiile noastre ansamblurilor de clădiri care redefinesc standardele în materie de calitate și confort pe piața rezidențială din România. Produsele noastre caracterizate prin valori de izolare termică, fonică și antiefracție excepționale, dar și cu un design inovator, se adaptează cel mai bine stilului de viață urban de astăzi. Aceste proiecte sunt un exemplu de urmat în ceea ce privește eficiența energetică și sustenabilitatea construcțiilor și ne dorim să asistăm la tot mai multe proiecte similare care să fie în avantajul tuturor beneficiarilor prin creșterea tuturor standardelor privind calitatea vieții”, afirmă Attila Beer, Administrator Alukönigstahl România și Republica Moldova. 
 
În Nordul Bucureștiului, pentru proiectele rezidențiale Aviației Tower și 102 The Address au fost alese, pentru confortul termic și fonic al viitorilor beneficiari, ferestre și uși din aluminiu realizate din sisteme performante Schüco AWS 65, respectiv Schüco ADS 65. Pentru zonele comerciale de la parter, peretele cortină Schüco FWS 50 a răspuns cerințelor proiectanților și investitorilor privind siguranța și designul acestor zone ale clădirilor.
 
Sistemul Schüco AWS 65, cu o adâncime a profilului de 65 mm, permite numeroase variante de design pentru ferestre. Sistemul are și caracteristici bune de izolare termică, profilele sunt rezistente și permit realizarea unor ferestre de dimensiuni mari, care să permită multă lumină naturală în interior. Acest tip de ferestre sunt compatibile cu gama de uși Schüco ADS 65, având aceeași adâncime a profilului. 
 
Pentru un plus de eficiență energetică a construcției, se poate alege pentru realizarea tâmplăriei sistemul de profile din aluminiu pentru ferestre Schüco AWS 70.HI, așa cum s-a făcut la ansamblurile de lux Cap Nord, Cortina Academy, Imobilul J.L.Calderon sau Luxuria Domenii Residence. Modern și performant, acesta are un grad ridicat de izolare termică, atingând o valoare Uf de 1,6W/(m²K) și are un aspect elegant, cu lățimi vizibile de doar 117mm. 

Schüco AWS 70.HI este compatibil cu sistemul pentru uși Schüco ADS 70.HI, extrem de stabil, o construcție cu statică bună care permite realizarea unor uși de mari dimensiuni, de până la 3.000 mm înălțime.

Pentru realizarea unor deschideri mari spre terase sau balcoane, soluția aleasă pentru proiectele Cap Nord și a Imobilului J.L. Calderon, Alukönigstahl a oferit sistemul pentru uși liftant-glisante ASS 70.HI. Aceste construcții vor asigura izolare termică și fonică excelente și sunt perfect etanșe la ploaie. Ușile glisante realizate cu Schüco ASS 70.HI se acționează ușor chiar și în cazul unor suprafețe vitrate mari. 

Din punct de vedere estetic, toate soluțiile oferite de Alukönigstahl pentru tâmplăria din aluminiu permit finisarea profilelor într-o mare diversitate de culori, inclusiv în culori diferite la exterior față de interior.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MD Communication

Cauta

Categorii populare