Comunicate de Afaceri

Antreprenor general in constructii? Axa TC este partenerul de care ai nevoie!

Si cum rezultatele cele mai bune se obtin daca se lucreaza in echipa, trebuie sa stiti ca aceasta trebuie coordonata de catre o entitate responsabila (in special daca sunt mai multe echipe/furnizori) nu lasata sa actioneze dupa propriile pareri intrucat riscul ca proiectul sa esueze va fi unul urias.

Asadar, va recomandam sa apelati la Axa TC - antreprenor general in constructii.

De ce aveti nevoie de un antreprenor general in constructii?

Daca va intrebati de ce ati avea nevoie de un antreprenor general in constructii, aflati ca rolul acestuia este unul extrem de important si anume acela de a coordona toate echipele (constructorii, seful de santier, dirigintele de santier, instalatorii, furnizorii de materiale de constructii sau de echipamente speciale etc.) si de a asigura certificatele de garantie si buna executie a constructiei.

Axa TC fiind un antreprenor cu o experienta vasta in domeniu, este capabil sa gestioneze foarte bine firmele contractante, putand acorda sfaturi pertinente clientului in ceea ce priveste diverse aspecte tehnico-financiare, putand realiza o pre-negociere a unor solutii tehnice si fiind capabil sa prevada sau sa remedieze posibile probleme ce pot aparea pe parcursul executiei.

Tot obligatia antreprenorului este sa se asigure  ca se respecta termenele de calitate agreate cu beneficiarul.

Dupa cum puteti observa, un antreprenor are o multime de responsabilitati de care voi in calitate de beneficiari, va veti putea degreva, lasandu-le in seama specialistilor.

De ce Axa TC – antreprenor general in constructii?

Daca sunteti in cautarea unui antreprenor general in constructii, nu ezitati sa apelati la serviciile Axa TC. Veti ramane placut impresionati de eficienta si capabilitatea echipei, precum si de usurinta cu care veti comunica.

Va asiguram de realizarea proiectului in cele mai bune conditii, incepand de la trasarea obiectivelor pana la predarea lucrarii la cheie.

Va oferim suport tehnic, organizatoric administrativ si logistic in realizarea constructiilor; antrepriza generala; planificarea, conducerea si coordonarea activitatilor de realizare a unui obiect de constructie; management al proiectelor si al constructiilor etc.

Suntem constienti de faptul ca succesul unui proiect se bazeaza pe organizarea temeinica, pana in cel mai mic detaliu, tocmai de aceea acordam o atentie sporita tuturor aspectelor, oricat de minore ar parea a fi.

Axa TC – antreprenor general in constructii, cu o experienta vasta!

Experienta lucrului bine facut se reflecta in cei 13 ani de proiectare si executie pe piata de constructii din Romania. Cu scopul de a satisface necesitatile unui public cat mai larg, am inclus in portofoliul nostru de servicii si antreprenoriatul in constructii.

Dispunem de utilaje moderne si performante, dar si de personal calificat astfel ca putem garanta pentru servicii ireprosabile.

Mizand pe eficientizarea proiectelor de la planificare pana la predarea la cheie, Axa TC cauta mereu idei creative, imbinand simtul estetic cu cel practic.

Indiferent de imobilul pe care doriti sa il construiti (cladire de birouri, centru comercial, spatiu expozitional, ansamblu rezidential etc.), va promitem ca veti beneficia de cele mai bune solutii in materie de antreprenoriat general in constructii.

Trebuie doar sa ne contactati!

---------------------------

DATE DE CONTACT:

TELEFON: 0720 292 292

Social Media
Vezi toate articolele autorului: SC CREATIVE WEB SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare