Comunicate de Afaceri

Arcom Glass-Producator acreditat de tamplarie din aluminiu si sticla rezistente la foc

Te-ai asigurat impotriva incendiilor obtinand toate avizele si autorizatiile necesare in domeniu si prin respectarea normelor de prevenire si stingere a incendiilor (PSI)? Cu toate acestea iti doresti sa sporesti si mai mult securitatea la incendiu pentru imobilul pe care il administrezi, in care iti desfasori activitatea sau in care locuiesti?

Ei bine, in acest caz nu iti mai ramane decat sa te adresezi firmei Arcom Glass. Aceasta societate comerciala produce si monteaza tamplarie din aluminiu rezistenta la foc 15 minute (RF15) folosind de asemenea si sticla rezistenta la foc 15 minute (EI15).

In oferta celor de la Arcom Glass poti gasi produse precum usi, ferestre si pereti despartitori din tamplarie din aluminiu RF15, din sticla antifoc EI15 sau din combinatia celor doua RF15 si EI15. Prin urmare, daca vrei sa te bucuri de mai multa siguranta in cazul incendiilor care pot cauza pierderi de vieti omenesti sau pierderi materiale nu iti ramane decat sa iei legatura cu cei de la Arcom Glass.

Pentru realizarea acestei tamplarii din aluminiu rezistente la foc, dar si a sticlei rezistente la foc echipa de specialisti de la Arcom Glass foloseste sistemul Aluprof MB-60EI sau sistemul Aluprof MB-SR50EI.Aceste sisteme ofera cel mai ridicat nivel de etanseitate pentru ferestre, usi si pereti despartitori astfel incat izloarea incaperilor unde sunt folosite acestea este la cel mai ridicat nivel.

Toate produsele pe care le regasesti pe www.fireglass.ro, site-ul celor de la Arcom Glass sunt de calitate de top si ofera cel mai ridicat nivel de fiabilitate. Prin urmare, ai certitudinea unei investitii pe termen lung in momentul in care alegi sa achizitionezi tamplarie din aluminiu rezistenta la foc 15 minute in combinatie cu sticla rezistenta la foc 15 minute.

Pentru a certifica faptul ca toate produsele sunt conforme si la cele mai inalte standarde de caltiate, trebuie spus ca Arcom Glass este o societate comerciala ce detine o acreditare din partea  Ministerului Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene si este de asemenea avizata din punct de vedere tehnic de catre Consiliul Tehnic Permanent pentru Constructii.

Fiind vorba despre produse destinate spre a fi utilizate pentru rezistenta la incendii, Arcom Glass a solicitat si a primit un acord din partea Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta (ISU) atat pentru produsele de tamplarie din aluminiu RF15, cat si pentru sticla antifoc EI15.

Daca pana acum nu aveai cunostinta de cauza despre o firma care sa produca si sa monteze astfel de produse antifoc precum tamplaria din aluminiu RF15, dar si sticla EI15, acum stii exact unde pot gasi astfel de produse pentru a creste securitatea la incendii pentru orice imobil.

Fiind constienti de faptul ca anumite aspecte tehnice sunt prea detaliate pentru anumiti clienti, atunci cand doresti sa achizitionezi tamplarie din aluminiu rezistenta la foc 15 minute sau sticla rezistenta la foc 15 minute poti solicita asistenta tehnica de specialitate din partea echipei Arcom Glass. In acest fel ne asiguram de faptul ca orice client gaseste exact produsele de care are nevoie si de faptul ca orice client este satisfacut atat de produsele Arcom Glass, cat si de echipa ce lucreaza pentru aceasta firma.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Atelierul de Creatii Digitale

Comentarii

Cauta

Categorii populare