Comunicate de Afaceri

Autodesk anunta incheierea Parteneriatului Strategic cu Universitatea de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” din Bucureti (UAUIM)

Termenii parteneriatului includ integrarea a 225 de licente pentru solutii software specializate in proiectarea din domeniul arhitecturii, ingineriei si constructiilor in cursurile si programa universitara a 7 departamente si catedre de profil din cadrul UAUIM: Bazele proiectarii de Arhitectura, Sinteza de Proiectare, Istoria si Teoria Arhitecturii si Restaurare, Urbanism si Amenajarea Teritoriului, Stiinte Tehnice, Studiul Formei si Ambient, Proiectare de interior si Design . Acestea acopera o mare verietate de domenii, precum proiectarea si vizualizarea in arhitectura, planificarea urbana, arhitectura de interior si proiectarea de produs.
“Marea deschidere pe care parteneriatul strategic cu Autodesk o prezinta este cea de asigurare a viitorului profesiei de arhitect, ca vizionar capabil sa se exprime prin intermediul unor mijloace accesibile”, a declarat Prof.Dr. Arh. si Decan Zeno Bogdanescu, UAUIM. “Ceea ce un arhitect viseaza poate fi tradus in imagini concrete, convingatoare si posibil de pus in practica. Creionul si calculatorul deseneaza impreuna un viitor comun.”

Autodesk, impreuna cu partenerul sau Man and Machine Romania, distribuitor autorizat Autodesk, ofera, in mod gratuit, cursuri, mentenanta si consultanta pentru solutiile oferite, atat pentru cadrul profesoral, cat si pentru studenti.

“ Parteneriatul strategic cu UAUIM demonstreaza determinarea noastra in sprijinirea urmatoarei generatii de arhitecti si proiectanti in obtinerea unei experiente valoroase in ceea ce priveste utilizarea software-ului de proiectare, precum si cresterea competitivitatii lor pe piata muncii”, spune Steven Cottingham, EMEA Education Program Manager Autodesk. “Ne bucuram de incheierea acestui parteneriat pe termen lung, care va aduce beneficii ambelor parti”.

Prin intermediul Autodesk Education Community (https://students.autodesk.com ), Autodesk pune aplicatiile sale la dispozitia studentilor din toata lumea, in mod gratuit. Studentii pot descarca versiunile complete ale solutiilor software pe care 9 milioane de proiectanti, ingineri, arhitecti si artisti in grafica digitala le utilizeaza in cadrul tutor companiilor din clasamentul “Fortune 100” din peste 183 de tari. Acestia pot astfel experimenta cele mai noi capacitati de lucru ale aplicatiilor de proiectare 2D si 3D precum Autodesk ® Inventor ®, Autodesk ® Revit ®, Autodesk ® 3ds Max ®, Autodesk ® Maya ® si AutoCAD ®.Despre initiativele Autodesk Education
Autodesk sprijina studentii si profesorii prin furnizarea de aplicatii software specializate pentru proiectare 3D, programe inovative si alte resurse pentru inspirarea noilor generatii de profesionisti. Prin oferirea suportului necesar profesorilor pentru o educatie avansata in proiectare, stiinta, tehnologie, inginerie si matematica (STEM), Autodesk ajuta in pregatirea studentilor pentru succes atat in viata academica, cat si in cea profesionala. Autodesk sprijina scoli si institutii de invatamant superior din intreaga lume prin oferirea de discount-uri substantiale, abonamente, programe, cursuri, dezvoltarea curiculei si resurse comunitare. Pentru mai multe informatii despre programele si solutiile educationale Autodesk vizitati http://www.autodesk.com/education.

Despre Autodesk
Autodesk Inc. este lider mondial in dezvoltarea de aplicatii software pentru proiectare 3D, inginerie si divertisment. Clientii ce activeaza in domenii precum proiectarea mecanica, arhitectura, constructii, infrastructura, media si entertainment - incluzand cei mai recenti 15 castigatori ai premiului Academiei pentru Cele Mai Bune Efecte Vizuale - utilizeaza solutiile Autodesk pentru proiectarea, vizualizarea si simularea ideilor si conceptelor. Incepand cu lansarea aplicatiei software AutoCAD in 1982, Autodesk continua sa-si imbogateasca portofoliul de aplicatii adaptate pietelor globale. Mai multe informatii despre Autodesk gasiti la www.autodesk.com .


Despre Man and Machine
Man and Machine Software SE (M+M) este unul dintre cei mai importanti distribuitori de software de proiectare si productie asistata de calculator (CAD/CAM) din Europa, avand filiale in Germania, Austria, Elvetia, Franta, Italia, Anglia, Belgia, Romania, Suedia, Polonia dar si in Statele Unite ale Americii, Japonia si zona APAC.
Gama de produse oferita de M+M este extrem de variata si cuprinde solutii CAD/CAM cu nivele de pret/performanta diferite pentru cele mai importante industrii (inginerie mecanica, arhitectura, infrastructura). Infiintata in anul 1984, compania are sediul central in Wessling, Germania. Pentru mai multe informatii despre Man and Machine Romania, vizitati www.manandmachine.ro.


Autodesk, AutoCAD, Alias, Autodesk Inventor, Inventor, Navisworks, Revit și Showcase sunt marci inregistrate ale Autodesk, Inc., și/sau ale filialelor sau companiilor afiliate in SUA și/sau alte țari. Academy Award este o marca inregistrata al Academy of Motion Picture Arts and Sciences. Toate celelalte nume de marci sau produse aparțin posesorilor lor. Autodesk iși rezerva dreptul de a modifica ofertele de produse sau servicii, precum și specificațiile și prețurile acestora fara inștiințare prealalbila, și nu raspunde pentru erorile de tipar sau grafice care pot aparea in acest document.
© 2011 Autodesk, Inc. Toate drepturile rezervate.


Social Media
Vezi toate articolele autorului: AMAYA Communication

Comentarii

Cauta

Categorii populare