Comunicate de Afaceri

Avantajele sticlei securizate Xglas

Sticla securizata Xglas este o sticla laminata care este folosita in mod obisnuit ca sticla de siguranta atunci cand securitatea si vatamarea reprezinta factori de ingrijorare.

Sticla laminata este mai greu de spart si ofera o protectie mai mare impotriva vatamarilor accidentale, incercarilor de spargere si conditiilor meteorologice severe. In anumite regiuni geografice este necesara o constructie rezistenta impotriva uraganelor pentru probleme de siguranta.

Exista o legatura intre sticla si stratul intermediar pentru a absorbi forta impactului accidental care este capabil sa reziste la spargere. Frumusetea sticlei laminate sau a sticlei securizate xglas este ca, daca sticla se sparge, cioburile raman lipite de stratul intermediar, mai degraba decat sa se desprinda si sa faca rau unei persoane.

Din punct de vedere al securitatii, daca cineva incearca sa patrunda printr-o fereastra din sticla laminata, ar fi nevoie de cel putin  cateva lovituri bune de ciocan pentru a sparge geamul. Stratul intermediar tine sticla sparta, ceea ce va dura mai mult timp si efort cu lovituri repetate pentru a crea o gaura pentru a putea intra intr-o casa sau birou.

Exista si alte avantaje ale utilizarii sticlei laminate

Fiindca este un material rezistent si versatil pentru geamuri, sticla securizata xglas ofera o protectie mai buna impotriva razelor UV. Sticla laminata serveste ca paza pentru plante delicate sau decolorarea tesaturilor, covoarelor si mobilierului.

Zgomotul intra mai greu in case si cladiri prin ferestre. Utilizarea sticlei laminate s-a dovedit a fi o bariera excelenta in reducerea zgomotului si a sunetului nedorite.

Folosirea sticlei laminate in spatiile de lucru pentru birou poate reduce stresul si poate spori creativitatea cu lumina naturala deschisa care intra prin ferestre.

Folosind pigmenti stabili de caldura si lumina, exista o gama de culori nelimitata atunci cand este combinata cu sticla vopsita. Folosind sticla stratificata colorata puteti lumina orice zona de lucru sau sectiune din diferite zone ale unui birou, fiind in acelasi timp foarte usor de intretinut.

Sticla laminata sau sticla securizata xglas poate ajuta la reducerea castigului de caldura din lumina soarelui si, in final, la reducerea costurilor de aer conditionat ceea ce este un mare avantaj.

Cel mai important beneficiu al sticlei laminate sau a sticlei securizate xglas este aspectul de securitate al produsului, dar ceea ce face ca acest material sa fie unic sunt celelalte aspecte ale modului in care sticla securizata xglas poate fi utilizata pentru a imbunatati mediul in care traim.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare