Comunicate de Afaceri

Avantajele unui gard din plasa de sarma

Un gard din plasa de sarma este astazi probabil cel mai popular tip de gard construit in jurul caselor de la tara, terenurilor, locurilor de sport si de joaca, etc. Daca aveti nevoie, in cel mai scurt timp posibil, de un gard suficient de fiabil si, in acelasi timp, ieftin, alegerea in favoarea gardurilor din plasa de sarma va fi cea mai valabila optiune.

Exista, intr-adevar, multe avantaje pentru un gard din plasa de sarma

- Gardul din plasa de sarma este cea mai ieftina optiune dintre toate alegerile posibile. Un gard de inalta calitate, conform tuturor regulilor, un gard din plasa de sarma din otel, puternica, cu o buna protectie anticoroziva, va costa de cateva ori mai ieftin decat un gard din cea mai ieftina tabla profilata. In acelasi timp, gardul din plasa va dura aproximativ aceeasi perioada si va oferi un grad comparabil de fiabilitate. Nu este necesar sa mentionam ca gardurile din orice alt material (dintr-o foaie profilata cu un strat de polimer, lemn si chiar mai mult caramida) vor costa incomparabil mai mult.

- Gardul din plasa de sarma este bun pentru ca nu formeaza un „paravan” opac. Destul de ciudat, aceasta demnitate serioasa a lui nu este intotdeauna amintita. Desigur, daca este vital pentru dvs. sa va protejati complet zona de privirile indiscrete, plasa nu va functiona foarte bine. Dar daca nu vreti sa aveti zone acoperite permanent de umbra gardului pe terenul dvs., atunci plasa de sarma este exact ceea ce aveti nevoie. Gardul din plasa este complet „permeabil” la lumina soarelui - ceea ce inseamna ca in apropierea gardului nu vor exista locuri permanent umbrite, in care vegetatia nu se simte bine si zapada se topeste foarte greu.

- Ochiurile plasei de sarma, chiar si ale plasei de sarma rabitz, ofera nu numai o buna vizualizare, dar sunt si complet permeabile la fluxurile de aer. In anumite zone, acest lucru poate fi foarte important.

- O plasa de sarma, chiar si plasa rabitz, cu ochiuri mici, poate fi o baza minunata pentru un gard viu. Este suficient doar sa semanati semintele plantelor cataratoare corespunzatoare in jurul sau primavara - de exemplu, hamei, iedera decorativa, dioscorea, etc. Pana la mijlocul verii, veti avea un gard verde uimitor de frumos in jurul proprietatii dvs. si nu veti cheltui nici multi bani, nici un efort mare nu veti face pentru constructia lui.

- Echilibru optim intre lejeritate si rezistenta. Gardurile din plasa de sarma zincata, in ciuda elegantei lor exterioare, ofera o protectie destul de fiabila. O plasa tesuta dintr-un fir metalic suficient de gros este foarte greu de deteriorat sau spart. Rezista perfect oricaror incercari mecanice de a-l deforma. Gardul isi va indeplini perfect functia directa – aceea de a preveni accesul neautorizat pe terenul dvs. Mai mult, puteti alege inaltimea gardului fara nicio restrictie.

- Instalarea gardului din plasa de sarma va dura putin. Instalarea in jurul unui teren in aproape orice zona va fi realizata in decurs de o zi, in deplina conformitate cu tehnologiile relevante si asigurarea calitatii. Un gard din orice alt material va fi instalat in mult mai mult timp, asa ca daca viteza este importanta, atunci alegeti plasa de sarma zincata!

- Raport calitate pret. Evident, acest material va fi cel mai atractiv. O plasa sarma galvanizata cu aspect modern este realizata din sarma de otel produsa in mod industrial, metalul fiind supus galvanizarii obligatorii. Acum este usor sa cumparati o plasa nu doar galvanizata, ci si avand o acoperire cu vopsea polimerica. In ceea ce priveste durata de viata, un astfel de material nu este diferit de o foaie profilata scumpa, acoperita cu un strat de polimer. Costul net este vizibil mai mic.

- Durata de viata estimata a unui gard din plasa de sarma este de la 20 la 40 de ani, in functie de calitatea materialului pe care il alegeti. Dupa cum puteti vedea, durata sa de viata este comparabila cu durata de viata a gardurilor din tabla profilata si chiar mai mare decat durata de viata a gardurilor din lemn. Desigur, un gard solid din caramida este probabil sa reziste mai mult, dar costul sau este cu mult mai mare decat al gardului din plasa de sarma.

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: LPN MEDIA

Comentarii

Cauta

Categorii populare