Comunicate de Afaceri

Azi discutam despre vata minerala si avantajele utilizarii ei

Ce trebuie sa stim despre vata minerala

Vata minerala sau vata de sticla este in prezent cel mai utilizat produs printre materialele de izolare termica, iar calitatea sa superioara este apreciata pe scara larga in intreaga lume. Este un material care realizeaza o izolatie dubla: izolare fonica si termoizolatie si economiseste foarte multi bani in timpul utilizarii.

Vata minerala este un material poros care contine substante care ajuta la inhibarea transferului de caldura. Acest lucru aduce o calitate a vietii mai ridicata utilizatorilor si creste protectia cladirilor rezidentiale.

Ce caracteristici reprezinta baza avantajelor

Vata minerala are multe caracteristici care vor atrage atat constructorii personali, cat si cei profesionisti. In acest sens, pe langa efectul de izolare termica care poate juca un rol demonstrativ, produsul are si un efect de izolare acustica.
vata minerala
In mod similar pentru vata minerala, din perspectiva performantei izolatiei termice, vom constata ca bumbacul nu permite transmiterea temperaturilor extreme, care nu pot fi realizate cu alte materiale de izolare termica. Prin urmare, in sezonul rece, caldura este pastrata in interior, ceea ce reduce foarte mult costul gazului, iar in sezonul cald, temperatura rece optima este mentinuta pentru a evita supraincarcarea aparatului de aer conditionat.

De asemenea, daca aveti un vecin cu glas puternic sau va place muzica tare, alegeti doar acest material de izolatie din bumbac, puteti scapa de lupta cu vecinul problematic. Simplu, nu?

Materialul se comporta bine la foc

Este important sa stiti ca vata minerala Mesteru Manole nu va arde!

Trebuie sa stiti ca acest material nu poate arde deloc, dar se va degrada semnificativ la temperaturi de peste 2500 de grade Celsius. In functie de caracteristicile termice ale camerei, expertii vor recomanda o anumita varianta cu o anumita rezistenta la foc, pe care o puteti folosi pentru compartimentarea camerei.

Hai acum pe site-ul magazinului online Mesteru Manole si alege cele mai bune produse pentru proiectul tau!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare