Comunicate de Afaceri

Balustrade din sticla de la Soral Technik – pentru un design modern si functionalitate ridicata

In functie de spatiul in care se monteaza, specialistii nostri va pot recomanda modalitatea de prindere corecta, obtinandu-se rezultate optime, urmand ca impreuna sa stabiliti tipul si grosimea sticlei. Structurile pot fi simple sau moderne, in functie de preferinte, combinatiile putand fi la fel de numeroase intre metal si sticla.

Alege balustrade din sticla de la Soral Technik!

Pentru o protectie sporita si un aspect estetic inedit, recomandam montarea unor balustrade din sticle executate de catre specialistii Soral Technik, in raport cu cele mai exigente cerinte, la preturi avantajoase.

Sticla este un element deosebit care are capacitatea de a decora orice camin sau alt tip de spatiu, intr-o nota originala si eleganta, dand iluzia unui spatiu deschis si mai mare, decat este de fapt. Astfel, balustradele din sticla sunt o alegere inspirata, transformand spatiul in care sunt montate.

Firma Soral Technik detine experienta necesara pentru a se ocupa cu profesionalism de executia unor modele deosebite de balustrade din sticla de care veti fi, pur si simplu, fascinati.

De ce recomandam aceste balustrade din sticla?

Motivele pentru care merita sa alegeti balustrade din sticla, sunt numeroase, insa aspectul estetic inedit si protectia sporita pe care o confera acestea, sunt doar doua dintre ele.

Balustradele din sticla reprezinta un element decorativ ce se poate folosi cu succes atat in spatiile interioare, cat si in cele exterioare. Balustradele din sticla nu trebuie sa fie asociate imediat cu fragilitatea, asa cum poate sunteti tentati sa o faceti. Acestea sunt elemente rezistente (fragile in aparenta), intrucat securizarea si laminarea sticlei aduce un plus in utilizarea sigura, putand alege, de asemenea, si grosimea si tipul sticlei adecvate.

Acest material nu se se demodeaza de-a lungul timpului astfel incat spatiile in care montati balustrade din sticla, vor fi intotdeauna in trend datorita acestora. Eleganta si stilul vor fi intotdeauna la ele acasa, indiferent daca le utilizati in zonele rezidentiale sau in zonele comerciale. Inca un lucru important de care trebuie sa tineti cont atunci cand alegeti balustradele din sticla, este sistemul de prindere care trebuie sa fie adecvat, sa se potriveasca cu sticla si sa se incadreze perfect in decor.

Pentru executie balustrade din sticla, apelati la specialistii Soral Technik!

Aceste balustrade din sticla confera un aspect luxuriant spatiului, iluminarea fiind naturala. Acestea se remarca prin simplitate si unicitate, innobiland orice interior, intr-un mod spectaculos.

Balustradele din sticla reprezinta un element arhitectural cu dublu rol: protectie si design, conceptul acestora evoluand catre adevarate ansambluri decorative, sticla fiind un material deosebit ce confera incaperilor un aspect estetic cu impact vizual puternic.

Echipa Soral Technik creeaza, datorita experientei si priceperii, balustrade din sticla ce se transforma din simple elemente functionale, in elemente cu un puternic stil ornamental.

Nu ezitati sa ne contactati pentru executie balustrade din sticla. Produsele oferite de noi se ridica la cele mai inalte standarde de calitate, dupa cum va veti putea convinge daca ne veti alege ca si partener.

Pentru intrebari, cereri de oferte si comenzi, va rugam sa  sunati la numarul de telefon  0722132484.

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: SC CREATIVE WEB SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare