Comunicate de Afaceri

BCA – materialul care a fost cautat in 2020 si va fi si in 2021

Informatii despre BCA

Deoarece BCA are multe functii utile, a devenit din ce in ce mai utilizat in multe tipuri de proiecte. Asa ca a devenit un mare concurent pentru alte materiale destul de cautate, luand locul renumitelor caramizi. Printre caracteristicile care il fac foarte apreciat pe piata materialelor de constructie, putem mentiona urmatoarele fapte:

Este un bun material termoizolant si un material dur cu o rezistenta electrica specifica. BCA este fabricat din beton, deci este de la sine inteles ca utilizarea acestui material in proiect ii va creste foarte mult rezistenta.

Care sunt caracteristicile BCA?

BCA este unul dintre cei mai buni izolatori de pe piata si exista in diverse structuri. Se stie, de asemenea, ca nu va cauza probleme la raspandirea flacarilor si la intretinerea mucegaiurilor. Cu toate acestea, acestea nu sunt singurele caracteristici ale acestui material premium. Alte atribute includ:
bca
Greutatea sa este foarte usoara, ceea ce inseamna ca nu vor exista probleme cu transportul si asamblarea acestuia.

In timpul transportului, emisiile de dioxid de carbon sunt foarte scazute.

Nu in ultimul rand, acest material poate fi complet taiat in forma ceruta de client.

Cumparati din magazinul online Marola

BCA este cel mai usor material de zidarie produs in Romania, ceea ce este un fapt foarte important pentru salvarea mai multor clase. Prin urmare, puteti reduce costurile de transport, deoarece mai multi paleti pot fi incarcati intr-un singur transport, ceea ce limiteaza numarul de drumuri intre depozit si santier.

De asemenea, puteti reduce forta de munca necesara pentru site, reducand astfel costurile de procesare si depanare. In plus, prelucrarea usoara a materialelor din beton celular autoclavizat nu necesita scule si echipamente foarte scumpe.

Daca doriti materiale de constructie de cea mai buna calitate, va rugam sa cumparati online de la Marola. Aduna-ti echipa, fa lista cu necesitatile tale si lasa specialistii Marola sa iti transforme proiectului intr-unul de succes!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare