Comunicate de Afaceri

Bucura-te din nou de etanseitatea termopanelor cu profesionistii in reparatii termopane

Principalul argument pentru care cei mai multi dintre noi au ales ferestrele si usile din termopan se refera la gradul foarte ridicat de etanseitate pe care acestea le ofera.Prin urmare, atunci cand alegi ferestre si usi din tamplarie PVC beneficiezi de caracteristica acestora de a oferi cel mai ridicat nivel de etanseitate atat din perspectiva izolarii termice, cat si din perspectiva izolarii fonice. Iar componenta care contribuie intr-o foarte mare proportie la etanseitatea termopanelor este garnitura termopan.

Pe scurt despre garniturile termopanelor

Cu siguranta cu totii am observat modul in care o garnitura termopan este dispusa in cazul tamplariei PVC, si anume atat in zona tocului aferent deschiderii, cat si in partea mobila a termopanelor, asa-numita cercevea. Datorita acestei dispuneri, dar si datorita materialului de cauciuc foarte rezistent si extrem de elastic din care sunt realizate garniturile termopanelor, orice fereastra si orice usa din tamplarie PVC asigura o etanseitate foarte buna, protejand impotriva frigului si a umezelii din atmosfera.

Iar peste 80% din etanseitate ii este atribuita garniturii tamplariei PVC. Prin urmare, rolul garniturilor termopanelor este foarte important si tocmai de aceea atunci cand acestea incep sa se uzeze sau prezinta defectiuni, gradul de etanseitate scade considerabil. Garantia medie pentru o garnitura termopan este de 24 de luni, in functie si de modul de intretinere al acesteia, dar si in functie de conditiile de mediu la care este suspusa.

Garnituri de termopan imbatranite sau defecte?

Nu este nevoie sa apelezi la un specialist pentru a constata faptul ca o garnitura termopan este prea uzata sau s-a defectat. Imediat ce simti curent pe la fereastra din tamplarie PVC sau imediat ce observi ca in urma unei ploi puternice apa a patruns in tocul ferestrei de termopan sau chiar a ajuns in camera, poti sa tragi singur concluzia ca garnitura nu mai ofera etanseitatea dorita.

De asemenea, daca observi ca garnitura nu mai este prinsa la locul ei si s-a dezlipit, atunci este foarte clar ca trebuie inlocuita cu o garnitura termopan noua. Pana la urma rolul ferestrelor si usilor din tamplarie PVC este tocmai de a proteja interiorul incaperii de frig si umezeala din exterior, iar o garnitura defecta nu poate face acest lucru. Iar pentru a solutiona aceasta problema trebuie sa apelezi la o firma profesionista in reparatii termopane.

Alege profesionistii in reparatii termopane

Oferta de servicii in domeniul reparatiilor termopanelor este foarte numeroasa, dar daca vrei servicii de top la preturi excelente echipa Repartermopan din Bucuresti este cu certitudine cea mai buna alegere. Cu o experienta de peste 15 ani in reparatii termopane si cu personal instruit in tot ceea ce inseamna problemele aparute in cazul ferestrelor si usilor din termopan, echipa Repartermopan iti poate oferi tot ceea ce ai nevoie atunci cand trebuie sa inlocuiesti o garnitura termopan.

Vei gasi in oferta acestei firme o multitudine de tipuri de garnituri termopane astfel incat sa se potrivesca perfect cu tamplaria PVC pe care o ai. Raspundem cu promptitudine si profesionalism oricarei solicitari venite din partea clientilor si gasim intotdeauna cea mai eficienta si rapida solutie pentru ca termopanele sa fie ca noi.Pentru mai multe detalii te asteptam pe www.repartermopan.ro.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Atelierul de Creatii Digitale

Comentarii

Cauta

Categorii populare