Comunicate de Afaceri

Buderus inaugureaza primul showroom propriu din Romania

Un sprijin important pentru dealerii Buderus

Showroom-ul Buderus este menit, in primul rand, sa sprijine activitatea comerciala si vanzarile partenerilor-distribuitori Buderus, prin prezentarea in cadrul noului magazin a unei game largi de echipamente. Astfel, vizitatorii pot vedea de la centrale termice murale si automatizari, cazane de sol ultramoderne, panouri si instalatii solare, pompe de caldura, la scheme sugestive si montaje functionale demonstrative. Distribuitorii Buderus au astfel posibilitatea sa viziteze showroom-ul impreuna cu potentialii lor clienti, pentru a le prezenta si mai eficient performantele si beneficiile oferite de echipamentele de incalzire Buderus.

Showroom-ul Buderus – un loc de intalnire pentru specialistii in incalziri

In showroom sunt asteptati si alti colaboratori Buderus, specialistii in incalziri – de la proiectanti si ingineri de service, la instalatori in domeniul termotehnicii. Cu totii vor gasi in showroom informatii tehnice specifice, necesare activitatii lor curente.
Totodata, pentru a imbunatati si accelera procesul de livrare a unor produse si accesorii catre partenerii Buderus, distribuitori sau instalatori, showroom-ul este echipat cu un mic depozit, astfel incat anumite echipamente uzuale sa poata fi ridicate in regim de urgenta.

In showroom se gasesc echipamente Buderus disponibile in Romania

Printre produsele aflate in showroom se numara cunoscutele centrale termice murale cu condensare, de inalta eficienta energetica, Logamax plus GB022 de 24 kW, Logamax plus GB112, cu variante de puteri intre 24 si 60 kW, Logamax plus GB162, cu variante de puteri intre 30 si 100 kW si Logamax plus GB162T40 cu boiler de 40 de litri, stratificat, incorporat in centrala. Vizitatorii pot vedea si boilerele aferente, de pardoseala, de tip Logalux. In showroom sunt prezente si cazanul din fonta, cu focar presurizat, Logano G215 (gama de puteri 52-95 kW) si cazanul din fonta, atmosferic, Logano G124 (gama de puteri 9-32 kW), impreuna cu un boiler orizontal. Cazanele pe combustibil solid (pe lemne), utilizand tehnologia de gazeificare a lemnului, sunt reprezentate prin modelele Logano S121 si Logano S151, cu variante de puteri intre 25 kW si 40 kW. Echipamentele de incalzire bazate pe energii regenerabile sunt expuse si ele in showroom: panoul solar plan Logasol SKS 4.0, panoul solar cu tuburi vidate Vaciosol CPC6, pompa de caldura Logatherm WPS K (cu boiler incorporat sau cu boiler extern), precum si cazanul din otel, pe peleti, Logano SP261.

Pentru achizitie, clientii finali, vor fi indrumati catre dealerii Buderus

Chiar daca noul showroom Buderus nu se adreseaza clientului final, potentialii clienti persoane fizice, care viziteaza showroom-ul si sunt interesati sa achizitioneze produse Buderus, vor primi o lista neutra cu toti distribuitorii Buderus autorizati si vor fi indrumati sa se adreseze acestora pentru efectuarea achizitiei.

Despre Buderus

Buderus este una dintre cele mai importante marci europene de echipamente termice, care ofera o tehnologie avansata de incalzire, racire si ventilatie pentru o atmosfera confortabila in fiecare camin. Gratie automatizarilor inovative, sistemele de incalzire care utilizeaza energii regenerabile pot fi optim combinate sau pot completa cu succes un sistem de incalzire existent, care utilizeaza combustibili traditionali. Buderus este specializat in comercializarea instalatiilor pentru incalziri, avand un numar de 124 de filiale prezente in peste 50 de tari. Clientii Buderus beneficiaza astfel de consultanta de specialitate, de un service de incredere, precum si de sisteme complete si eficiente energetic dintr-o singura sursa.
Mai multe informatii regasiti pe www.buderus.ro.

Grupul Bosch este un lider global in furnizarea de tehnologii si servicii. Conform rezultatelor preliminare, in anul fiscal 2010, circa 283.500 de angajati au generat vanzari de aproximativ 47,3 miliarde de euro, in domeniile constructiei de autovehicule, tehnologiei industriale, bunurilor de larg consum si echipamentelor pentru constructii. Grupul Bosch cuprinde Robert Bosch GmbH si cele peste 300 de filiale si companii regionale din peste 60 de tari. Prin includerea partenerilor comerciali si de service, Bosch este reprezentata in aproximativ 150 de tari. Aceasta retea internationala de dezvoltare, productie si vanzare reprezinta fundatia cresterii concernului german. Bosch a cheltuit in 2010 aproximativ 4 miliarde de euro pentru cercetare si dezvoltare si a inregistrat aproximativ 3.800 de patente pe plan international. Prin toate produsele si serviciile sale, Bosch sporeste calitatea vietii, oferind solutii care sunt atat inovatoare, cat si utile.

In anul 2011, Bosch isi sarbatoreste cea de-a 125-a aniversare. Compania a fost infiintata in Stuttgart in 1886 de catre Robert Bosch (1861-1942), cu denumirea „Atelier de mecanica fina si electrotehnica”. Structura speciala a proprietarilor Robert Bosch GmbH garanteaza libertatea antreprenoriala a Grupului Bosch, fapt ce permite companiei sa faca planuri pe termen lung si sa efectueze investitii initiale importante pentru protectia viitorului sau.
Capitalul social al Robert Bosch GmbH este detinut in proportie de 92% de cǎtre Fundatia Robert Bosch, o organizatie caritabila. Functiile de conducere ale Grupului sunt indeplinite de Robert Bosch Industrietreuhand KG, un trust industrial, care detine si majoritatea voturilor. Actiunile ramase sunt detinute de familia Bosch si de Robert Bosch GmbH.

Informatii suplimentare sunt disponibile la adresele de Internet www.bosch.com, www.bosch-presse.de si www.125bosch.com.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Robert Bosch SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare