Comunicate de Afaceri

CAMEX sarbatoreste anul acesta 10 ani alaturi de brasoveni

Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii CAMEX se va desfasura la Brasov in perioada 25 – 28 Mai 2011, in incinta noului Centru Expozitional Brasov Business Park.

Cea de-a X-a editie CAMEX Brasov reuneste companii importante din domeniul constructiilor, constructori, reprezentanti ai asociatiilor profesionale si patronatelor din constructii din Romania, arhitecti si urbanisti, in cadrul a doua evenimente de referinta: Expozitia CAMEX si Forumul Regional in Constructii Construct Week Brasov 2011.

Invitati speciali ai evenimentelor CAMEX de la Brasov sunt: Urb. Pietro ELISEI, Italia - Invitat al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, Arh. Tiberiu FLORESCU, Decanul Facultatii de Urbanism din Bucuresti - Invitat al Registrului Urbanistilor din Romania, Arh. Johannes BERTLEFF si Arh. Rudolf GRAEF, vicepresedinti ai Ordinulului Arhitectilor din Romania, si Arh. Nicolae TARIC, Presedintele Ordinului
Arhitectilor din Romania, Filiala Brasov – Harghita - Covasna.

Simultan cu expozitia CAMEX, in data de 26 mai va avea loc la Centrul Expozitional Brasov Business Park si Conferinta Regionala de Arhitectura si Urbanism, eveniment organizat in cadrul Forumului Regional in Constructii Construct Week Brasov 2011. Forumul de specialitate se axeaza pe trei domenii importante in contextul dezvoltarii regionale durabile: constructii, arhitectura si urbanism si va intruni peste 120 de participanti, arhitecti si urbanisti din Transilvania, constructori, reprezentanti ai mediului universitar si ai autoritatilor locale si centrale.

Conferinta Regionala de Arhitectura si Urbanism din cadrul Construct Week Brasov 2011 are ca tema \"Concursurile de arhitectura versus licitatiile publice\" iar accesul este gratuit pentru membrii OAR si RUR care se inscriu pana pe 20 mai, in limita locurilor disponibile. Programul complet si lista invitatilor pot fi consultate pe site-ul www.constructweek-brasov.ro.

Construct Week BRASOV, forumul specialistilor din Transilvania, face parte din cadrul evenimentelor CAMEX organizate de compania ABplus Events si este cel de-al doilea din seria celor 5 forumuri regionale in constructii marca ABplus care vor avea loc in acest an.

Partenerul Oficial Construct Week Brasov 2011 este Saint-Gobain Romania. Parteneri: Saint-Gobain Glass, Saint-Gobain Rigips, Saint-Gobain Isover, Adeplast si Dexion.

Partenerii institutionali ai evenimentelor CAMEX Brasov 2011 sunt: Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Ordinul Arhitectilor din Romania si Registrul Urbanistilor din Romania.

Impreuna cu partenerii de eveniment, compania ABplus Events va invita la editia aniversara CAMEX Brasov 2011.

Expozitia CAMEX Brasov 2011 poate fi vizitata in perioada 25 - 28 mai, de miercuri pana sambata, intre orele 10:00 – 18:00. Mai multe detalii despre eveniment puteti afla pe www.camex.ro.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: ABplus Events

Comentarii

Cauta

Categorii populare