Comunicate de Afaceri

Cauti automatizari usi de garaj Cluj? Gate Tech iti sta la dispozitie cu servicii de calitate!

Avand un mecanism simplu al motorului actionat prin intermediul unei telecomenzi, usa de la garaj se va ridica si va cobori de-a lungul sinelor, sau se va ridica pe orizontala. Ce este cel mai bine de stiut este faptul ca nu sunteti nevoiti sa stricati usa existenta de garaj pentru a o inlocui cu una automatizata, pentru ca acest sistem de automatizari usi de garaj Cluj  se poate instala pe o usa de garaj existenta, sau o puteti instala concomitent cu o noua usa de garaj, dupa preferintele fiecaruia.

Te intrebi de ce ai trece la un sistem de automatizari usi de garaj Cluj?

  1. Usile automate de garaj faciliteaza accesul prin intermediul apasarii unui buton al telecomenzii - usa garajului se va deschide, permitandu-va sa intrati in interiorul acestuia sau sa iesiti, fara prea multe batai de cap. Acest aspect isi dovedeste reala utilitate mai ales in plin sezon de iarna, mai ales daca garajul este conectat cu locuinta, pentru ca in felul acesta sunteti pe deplin protejati de intemperiile vremii - ploi, zapada, frig, etc.

Mai mult decat atat, automatizarea usii de garaj este perfecta pentru persoanele care nu au un tonus musculat dezvoltat sau pentru persoanele mici de inaltime, pentru ca stim cat de dificila poate si uneori incercarea de a deschide aceste usi inalte si grele ale propriului garaj.

  1. Automatizarea usii de garaj iti da un plus de siguranta.

Un lucru este cert! Doar persoanele care detin telecomanda pot intra in garaj! Asa ca este indicat sa pastrati telecomanda permanent supravegheata, intr-un loc ferit de ochii persoanelor straine.

Siguranta personala este sporita prin faptul ca nu trebuie sa iesiti din masina pentru a deschide usa garajului, mai ales daca ajungeti acasa la ore tarzii, cand vizibilitatea este scazuta din cauza intunericului de afara.

  1. Ai multiple posibilitati in ceea ce priveste designul usii de garaj.

Daca va faceati griji ca nu veti gasi o usa de garaj care sa se potriveasca stilului arhitectural al casei, aflati ca lucrurile nu sunt chiar atat de restrictive in ceea ce priveste estetica.

Automatizari usi de garaj Cluj de la Gate Tech - solutia la indemana pentru o viata mai buna!

Echipa de la Gate Tech va pune la dispozitie numeroase solutii de automatizari usi de garaj Cluj prin care viata dumneavoastra se pot schimba considerabil in bine. Daca stilul alert de viata si dorinta de a va spori confortul personal sunt aspecte care va definesc, atunci nu ezitati sa accesati site-ul www.accesoriiporti-automatizari.ro sau sa contactati unul dintre membrii echipei Gate Tech prin apel telefonic la 0747-029-385 sau trimitand un email la adresa info@gatetech.ro

Gate Tech va poate ajuta sa luati cea mai buna decizie in acest sens!

----------------------

CONTACT:

Adresa: str. Fântânele nr. 5, Cluj Napoca

E-mail: info@gatetech.ro

Telefon: 0747-029.385

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Terra Agency

Comentarii

Cauta

Categorii populare