Comunicate de Afaceri

Ce este tabla neagra striata si unde sa o folosesti?

Tabla neagra striata este un material folosit in constructii, fiind din gama celor metalurgice, confectionat din otel laminat la cald, fiind supus unor temperaturi foarte inalte ce ajuta la creerea formei sale finale si la imprimarea tuturor atributelor ce ii sunt specifice.

Aceasta  dispune de doua fete. Pe una din ele prezinta striatii proeminente care variaza ca si inaltime intre 1 si 2 mm, iar pe cealalta fata este foarte neteda.

Domeniile unde este utilizata tabla neagra striata

Proiectele unde aceasta este folosita cel mai des sunt in cadrul constructiei de scari si cai de acces, in special unde exista un grad ridicat de alunecare, cum ar fi scarile exterioare ale cladirilor.

Motivul pentru care aceasta este aleasa este faptul ca, tabla neagra striata dispune de striatiile proeminente care functioneaza drept un opritor pentru alunecare. De asemenea, aceast materiale mai este folosit in constructii din domenii cum ar fi:

  • Constructii feroviare;
  • Constructii industriale;
  • Constructii de automobile;
  • Constructii de nave maritime;
  • Constructii metalice.

Pe langa aceste diverse domenii unde aceasta este utilizata, acest material este o solutie foarte eficienta si pentru interiorul ambulantelor si a masinilor destinate stingerii incendiilor, datorita fetei cu striatii proeminente.

De ce sa alegi tabla neagra striata?

Motivele alegrii acestei table sunt variate. Tabla neagra striata poate fi folosita in proiecte persoanle sau profesionale.

tabla neagra striata

Pe langa proiectele unde aceasta poate fi utilizata, mentionate anterior, merita o atentie desavarsita si faptul ca suprafata de autodrenaj este foarte folositoare pentru spatiile exterioare, expuse starilor atmosferice neprielnice sau in zonele in care trebuie asigurata o buna scurgere a apei de pe suprafata.

O alta proprietate pe care o are acest material este faptul ca poate fi sudata fara ca proprietatile speciale ale acesteaia sa dispara.

TOP 3 caracteristici speciale

  1. Aceasta dispune de o suprafata de auto-drenaj- datorita striatiilor proeminente care o fac speciala si beneficiaza astfel de de auto-drenaj;
  2. Este un material antialunecare -datorita striatiilor proeminente, se muleaza foarte bine pe mediile care au un pericol mare de alunecare;
  3. Prezinta o capacitate mare la uzura- datorita procesului de fabricatie, fiind laminata la cald, tabla neagra striata raspunde foarte bine la uzura si astfel are o durata mai mare de viata, pastrandu-si in tot acest timp proprietatile.

Unde gasesti online tabla neagra striata?

Mesterumanole.ro are un magazin online de materiale de constructii perfect pentru dumneavoastra. De aici puteti achizitiona acest material in diferite grosimi si dimensiuni, la cele mai bune preturi de pe piata!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare