Comunicate de Afaceri

Ce implica costurile pentru stabilirea preturilor in cazul containerelor modulare?

Daca te numeri printre persoanele care au in vedere un container modular atunci cand vine vorba despre ridicarea unei constructii sau despre un spatiu avand anumite utilizari, atunci cu siguranta te-ai intrebat care ar fi aspectele care influenteaza preturile unei astfel de structuri metalice de tip container. Trebuie spus ca aceste preturi containere difera in functie de mai multe aspecte si costul final al unui container modular difera in functie de nevoile fiecarui client.

 Un prim aspect care influenteaza pretul in cazul containerelor este suprafata utila pe care acesta o ofera. Exista situatii in care poti avea nevoie de o suprafata mai mica si in aceste situatii poti avea in vedere un container de tip monobloc.

Acesta poate fi ideal pentru un spatiu de birouri de dimensiuni reduse, pentru un spatiu de tip vestiar pentru cateva persoane sau pentru un spatiu alocat agentilor de paza de pe un santier spre exemplu. Daca in schimb ai nevoie de o suprafata mai mare, atunci cea mai fezabila alegere o reprezinta containerele modulare. Aceste containere modulare ofera posibilitatea de a adapta spatiul si dispunerea structurii metalice in functie de cerintele clientului.

 Un alt element care influenteaza costurile pentru containerele modulare se refera la compartimentarea si amenajarea interioara. In anumite situatii este nevoie doar de peretii exteriori si de ferestre sau usi. Pe cand in alte situatii clientul poate avea nevoie inclusiv de spatii pentru grupurile sanitare sau de mai multe incaperi in cadrul containerului modular.

Prin urmare, aceste containere modulare cu mai multe compartimente vor avea un pret putin mai mare. Tot la fel vorbim despre valori mai mari pentru preturi containere in cazul in care dotarile sunt mai numeroase si mai diversificate.

Dincolo de faptul ca aceste containere de tip modular ofera dotari precum reteaua electrica sau posibilitatea de a racorda aceasta structura la canalizare, exista si dotari extra pe care clientul le poate dori. Spre exemplu in cazul containerelor modulare folosite pentru ridicarea unei constructii avand ca destinatie locuinta personala poate exista cerinta unor scari interioare, daca vorbim despre o constructie cu mai mult de un nivel. Faptul ca aceste structuri de tip container permit inclusiv ridicarea unei constructii pe mai mult de un singur nivel reprezinta insa un mare avantaj.

Tot in privinta costurilor se poate adauga in anumite situatii costul de transport la containerelor modulare in locatia unde urmeaza a fi amplasate acestea.

In situatia in care apelezi la firmele specializate in astfel de containere modulare vei putea beneficia de cele mai avantajoase preturi containere. In functie de cerintele si nevoile tale, vei putea beneficia inclusiv de proiectare gratuita a containerelor modulare, daca alegi sa apelezi la firma Bogaxa Containere SRL din Brasov. Aceasta firma iti pune la dispozitie o gama foarte diversificata de containere astfel incat poti sa gasesti exact structura de care are nevoie.

Pentru a avea o imagine completa asupra containerelor modulare comercializate de aceasta firma si asupra preturilor, te invitam sa accesezi econtainere.ro.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: LPN MEDIA

Comentarii

Cauta

Categorii populare