Comunicate de Afaceri

Cea mai buna oferta la tabla zincata cutata este la Mesteru Manole!

Asa cum stim cu totii tabla zincata cutata este principala alegere atunci cand specialistii in constructii, dar si persoanele fizice au nevoie de un material pentru realizarea unui acoperis si nu numai. De ce?

Pai in primul rand trebuie spus ca acest material este realizat dintr-o materie prima calitativa si anume otelul.

De asemenea, din cauza factorilor externi de mediu, orice acoperis poate deveni coroziv total sau partial. Odata instalat, procesul de ruginire va afecta atat functionalitatea, cat si aspectul unui acoperis, fapt care conduce la nevoia de inlocuire sau reconditionare a suprafetelor afectate. Acest lucru nu se aplica si in cazul unui acoperis realizat din tabla zincata cutata!

Tabla zincata cutata este supusa unui proces de zincare prin care beneficiaza de o serie de calitati importante

Datorita procesului de zincare la care este supusa materia prima, adica otelul, tabla zincata cutata va beneficia de o durabilitate mare, dar si de o protectie anticoroziva eficienta de pana la 50 de ani in conditii optime de depozitare si pastrare.

Acest material este unul dintre cele mai vandute produse la un pret foarte avantajos de la Mesteru Manole din gama variata a materialelor de constructii pe care le puteti gasi online pe acest site.

Avand in vedere cele doua calitati mentionate anterior, putem spune ca utilizarea de tabla zincata cutata creste considerabil viata constructiilor de tipul caselor, cladirilor de birouri, spatiilor de productie si depozitare, a podurilor si asa mai departe. Dupa cum am mentionat anterior, lipsa protectiei anticoriziune sau insuficienta unui tratament anticoroziv va conduce in scurt timp la deteriorarea acoperisului provocand daune si costuri importante.

In concluzie, este clar ca tabla zincata cutata de la Mesteru Manole este materialul ideal care asigura longevitatea constructiilor in cadrul carora este utilizata.

tabla zincata cutata

Detalii tehnice despre procesul de zincare al acestui material

Pentru a beneficia de protectie anticoroziva, tabla zincata cutata se scufunda complet in zinc topit, la o temperatura de aproximativ 450 de grade Celsius. Procesul acesta este cea mai eficienta metoda pentru a proteja materialul o perioada cat mai indelungata. Zincarea termica contribuie foarte mult la reducerea cheltuielilor de intretinere a materialului final.

De mentionat este faptul ca acest proces este unul ecologic, deoarece zincul utilizat in tratarea materialului nu contine solventi ce pot fi daunatori mediului sau sanatatii oamenilor care intra in contact cu tabla zincata cutata.

Surplusul de zinc, care se va scurge de pe material poate fi reutilizat in continuare fara probleme. In plus, stratul de protector zinc ce se regaseste pe tabla cutata zincata nu este inflamabil, deci ofera o protectie eficienta in caz de incediu.

Tabla zincata cutata este materialul de constructii care determina reducerea consumului energetic, material si de intretinere al unei constructii!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: flp

Cauta

Categorii populare