Comunicate de Afaceri

Cea mai mare provocare in constructii in 2010

Mai mult, doar pe locul doi la ingrijorari a fost recuperarea banilor de la clienti, optiune mentionata de 31% din esantionul de respondenti, acesta fiind format din 184 de manageri in departamentele de vanzari si marketing din domeniul constructiilor.

Pe e alta parte, cererea in domeniu este inca mare si nu este complet acoperita: in ultimele 6 luni beneficiarii si antreprenorii au avut cel putin 3120 de cereri de materiale si servicii in constructii, conform www.santiereonline.ro.
Pe scurt, prin noua baza de date cu santiere lansata de IBC Focus, firmele din domeniul constructiilor au garantia ca pot gasi cele mai multe cereri pe segmentul lor de interes, iar numarul de cereri creste zilnic. Iata care sunt top 3 segmente pe care exista cea mai mare cerere de pe piata:

Finisaje – 444 cereri
Executie- 376 cereri
Instalatii – 179 cereri

Aceste date sunt obtinute zilnic de catre consultantii IBC Focus prin contactarea fiecarui santier.

IBC Focus este singura companie specializata in monitorizarea pietei constructiilor din Romania ce gestioneaza cea mai mare baza de date cu proiecte si santiere atat private cat si publice www.raportuldeinvestitii.ro . Realizam studii si rapoarte de piata personalizate cu privire la cele mai active segmente ale sectorului constructiilor din Romania.

Pentru mai multe informatii si detalii despre serviciile IBC Focus va rugam sa ne contactati:
Andreea Sut
IBC Focus
0727 – 347915

Tel: 0264 430013
Fax: 0264 430138
Email: andreea.sut@ibcfocus.ro
Website: www.ibcfocus.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: IBC Focus

Comentarii

Cauta

Categorii populare