Comunicate de Afaceri

Cea mai noua versiune GstarCAD 2012 (27.02.2012)

ACUM puteti profita de avantajele noii versiuni GstarCAD 2012, Standard sau Professional, pusa la dispozitia utilizatorilor la 27 februarie 2012, cuprinzand cele mai noi imbunatatiri aduse programului CAD furnizat de Gstarsoft.
GstarCAD 2012 este prietenos, rapid, performant, cu un raport pret/calitate fara egal.
Pentru a-i testa capabilitatile excelente descarcati software-ul de oriunde de pe site-ul ww.gstarcad.ro si lucrati cu el linistiti vreme de 30 de zile. Versiunea Trial va sta la dispozitie cu toate optiunile valabile in tot acest interval de timp.
GstarCAD este un software CAD puternic, compatibil DWG, destinat unor multiple domenii de proiectare: arhitectura si ingineria constuctiilor, mecanica, fabricatie, electrica, GIS, cadastru si topografie. Platforma software CAD 2D/3D, de clasa mondiala, este bazata pe tehnologia IntelliCAD.
Functiile GstarCAD, compatibile DWG, precum si platforma de programare, sunt construite
pe o structura convenabila ca si costuri, cu o interfata usor de utilizat.
Bazat pe tehnologia deja matura GRX, GstarCAD 2012 reprezinta un salt inainte semnificativ in ceea ce priveste stabilitatea operationala si performanta.
Utilizatorii vor aprecia exceptionalele caracteristici noi, cum sunt blocurile dinamice, ridicarea 3D, operatiile booleene cu polilinii si ascunderea/izolarea obiectelor. Acestea evidentiaza orientarea sistemului GstarCAD 2012 pe eficientizarea procesului de proiectare, aducand prin aceasta mai mult confort si o mai mare flexibilitate in activitatea de desenare 2D si modelare 3D.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: IOAN Co. SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare